ATK Mercury M1 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QetLuin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    atk

QetLuin

Uzman
Biliyorum yeni bir model fakat boş bir şeye benzemiyor. Tekrardan gelecekmiş stoklara. Havit fixu alacaktım az kalsın bu yetişti yardıma. Fiyatına göre sundukları çok iyi. Sizce alınır mı? Kaliteliye benziyor.

Bir önceki modelin üstten çatlama ve mikrofonunun ses alamaması gibi kronik sorunlar vardı. Bildiğim kadarıyla uzun süredir yurt dışı piyasasında bulunan bir model. Evet alınabilir gibi duruyor ama henüz TR'de kullanıcı incelemesi bildiğim kadarıyla bulunmuyor. Kronikle karşılaşır mısınız karşılaşmaz mısınız orasını net olarak bilen olduğunu zannetmiyorum. Fuxi H serisini de öven çok kanal olduğundan dolayı direkten swarcow, keymo tarzı Wraith ürünlerinin reklamını yapan kanalların ürünleri övmesine %100 güvenmeyin derim.

Ama alabilirmisiniz. Alabilirsiniz gibi duruyor. Fason üretim olan Fantech Harmony Proya göre BIGBIG WON Halo Pro ve ATK Mercury M1 daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Keymo sağlam eleştirmişti Wraith Sense'i. Doğruyu söylüyor genelde, değişti mi bilmiyorum.

Keymo sağlam eleştirmişti Wraith Sense'i. Doğruyu söylüyor genelde, değişti mi bilmiyorum.

Keymo bence içlerinde en doğru söyleyeni. Swar ve Özgür sadece sponsor gelsin kafasıyla hiçbir ürünün kötü yanını söylemiyorlar. Gidip 1500TL'ye Rampage'in daha hall effect analoğu bile olmayan ürünü övüceksen sen ne diye inceleme çekiyorsun.

Mirliva da öyle, Wraith sponsorları genelde öyle.

Birde mirliva var. Mirliva genelde beğendiği ürünleri inceliyor. O noktada Keymo ve Mirliva en güvenilirleri. Sadece sponsor gelsin iş olsun kafasında değil ama oda gene çoğunlukla sponsor ürünü inceliyor.

Mirliva da öyle, Wraith sponsorları genelde öyle.

Mirliva en azından beğendiği ürünleri inceliyor hocam adam paso balonlamıyor ürünü.

Wraith'in önceki modeline hiç benzemiyor fixu kötü değil ama çoğu video sponsorlu sanırım mercury e kanım ısındı alayim bence hem bir sorun olursa size paylaşırım bir şey duydum ama tekerleğinde Son'a gelince elektrik sesi geliyormuş.

O SteelSeries'lerde de var. Tekeri olan çoğu kulaklık sorunlu piyasada teker yönünden. JBL Quantumlarda da vardı aynı sorun. Çok az altına getirince düzeliyor benim Arctis 1'de.

O SteelSeries'lerde de var. Tekeri olan çoğu kulaklık sorunlu piyasada teker yönünden. JBL quantumlarda da vardı aynı sorun. Çok az altına getirince düzeliyor benim Arctis 1'de.

Evet çoğu tekerleklilerde var onu biliyorum ama elektrik sesi demeleri biraz korkuttu açıkçası.

Bir de kumaşları güzele benziyor ne kadar gider Gamepower Medusa'dan geçeceğim onlarda deri şu anda deriden eser yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…