Konu dağılmış. Alınabilir ama bence biraz beklemek daha iyi. ATK veya VGN fark etmiyor. Üretimlerde çok fazla üretim hatası çıkartıyorlar. Kullanıcılardan gelen bilgiler ile bakın acelesi yoksa.

Evet çoğu tekerleklilerde var onu biliyorum ama elektrik sesi demeleri biraz korkuttu açıkçası.

Bir de kumaşları güzele benziyor ne kadar gider Gamepower Medusa'dan geçeceğim onlarda deri şu anda deriden eser yok.
Gamepower'dan marka ismi olarak daha kaliteli herhangi bir şeye geçince fark olacağını düşünüyorum. Çok gitmez ama yine de. Suni deri sonuçta.

Hocam bu bigbig won Halo Pro nasıl bir kulaklık? Webte inceleyen bulamadım. YouTube'da da 1-2 video var sadece.

Bütçede satılan kablosuz kulaklıklara göre kronik sorunu yok gibi duruyor. M1 ve Halo Pro'nun birebir karşılaştırmasını yapmadığımdan net bir şey diyemem şu daha iyi diye.

Halo Pro güzel gibi ama çok kaba ve pil süresi çok düşük ve ses gitme sorunu var mış sonuçta kullanacağım pil süresi düşecek ön sipariş gelmiş alayim mi yakında tükenir çok dayanmaz.

@Merdoos @12601 @shockedblackguy ve hocalarım şimdi fark ettim ama 13ms miş çok mu fazla rekabetçi oyunlar oynarım Corsair HS 80 alacaktım fiyat düşüremek zorunda kalmıştım.

Son düzenleme: