Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Ses kalitesi ve frekans aralığı daha iyi.
Bronzen 4
Başarılı
Çok kafamı karıştırdı o olay ya. Baya kafama yatmıştı ama şimdi kararsız kaldım.ATK Neptune N9 Ultra'da dip ses şikayeti var. Yeni üretimlerde bir sorun var mı bilmiyorum haberiniz olsun hoca. Titanyum PET'ten daha iyidir ses kalitesi anlamında.
- Makaleler
- 2
Çok kafamı karıştırdı o olay ya. Baya kafama yatmıştı ama şimdi kararsız kaldım.
Yeni batchte yaşayan kişi sayısı azaldı zaten daha çok N9 Pro'da kronikti. Hem yaşarsanız o sorunu Wraith iade alır.
Bronzen 4
Başarılı
Ultra almayı düşünüyorum. Ya bu işler büyük oranda şans işi. Mesela razer ı bütün tanıdıklarım tavsiye edip kullanıyorken ben bi razer mouse aldım. Adam akıllı kullanamadan çöpe atmıştım. 2.El satsam adam bu sıfır mı falan der yani.Yeni batchte yaşayan kişi sayısı azaldı zaten daha çok N9 Pro'da kronikti. Hem yaşarsanız o sorunu Wraith iade alır.
- Makaleler
- 2
Ultra almayı düşünüyorum. Ya bu işler büyük oranda şans işi. Mesela razer ı bütün tanıdıklarım tavsiye edip kullanıyorken ben bi razer mouse aldım. Adam akıllı kullanamadan çöpe atmıştım. 2.El satsam adam bu sıfır mı falan der yani.
Razer balon markadır benim gözümde zaten. N9 Ultra alabilirsiniz ben 2 arkadaşıma alırdım kullanıyorlar.
Bronzen 4
Başarılı
Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle alıcağım.Razer balon markadır benim gözümde zaten. N9 Ultra alabilirsiniz ben 2 arkadaşıma alırdım kullanıyorlar.