Selam arkadaşlar, şuanda HyperX Cloud Stinger 2 Wireless kullanıyorum. Ancak bağlantı sorunları yaşadığım için ve Type-c dongle benim için daha iyi olacağı için değiştirmeyi düşünüyorum. MCHOSE X9 ve ATK N9 Ultra dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha mantıklı? 4.000 TL'yi aşmayacak şekilde öneriye açığım. Type-C dongle olması benim için büyük avantaj olur. Teşekkürler.
Selam arkadaşlar, şu anda HyperX Cloud Stinger 2 Wireless kullanıyorum. Ancak bağlantı sorunları yaşadığım için ve Type-C dongle benim için daha iyi olacağı için değiştirmeyi düşünüyorum. MCHOSE X9 ve ATK N9 Ultra dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha mantıklı? 4.000 TL'yi aşmayacak şekilde öneriye açığım. Type-C dongle olması benim için büyük avantaj olur. Teşekkürler.
Hocam Havit nasıldır peki? Daha önce Fuxi H3 kullandım fiyatına ve beklentime göre tatmin etti beni açıkçası. Sonra H6 aldım ama o çok kötüydü, ses kesiliyordu falan. X9 yorumları iyiymiş gerçekten ama sorunsuzluk kriteri nasıldır acaba.
Hocam Havit nasıldır peki? Daha önce Fuxi H3 kullandım fiyatına ve beklentime göre tatmin etti beni açıkçası. Sonra H6 aldım ama o çok kötüydü, ses kesiliyordu falan. X9 yorumları iyiymiş gerçekten ama sorunsuzluk kriteri nasıldır acaba.
Mchose X9 veya Mchose V9 Pro tercih et. Yerinde olsan havit'de almazdım çok kişide yakındaki sesleri duyamama problemi var. Mchose alabilecekken bulaşmazdım. Ayrıca N9'da alınmaz. X9 veya V9 Pro al geç.
Mchose X9 veya Mchose V9 Pro tercih et. Yerinde olsan havit'de almazdım çok kişide yakındaki sesleri duyamama problemi var. Mchose alabilecekken bulaşmazdım. Ayrıca N9'da alınmaz. X9 veya V9 Pro al geç.
Sesleri hemen hemen aynı V9'un hafif iyi olması gerek. V9'un şarjı çok daha fazla gidiyor, X9'da ise kumaş pedler geliyor. Hangisi daha uygun olursa onu tercih et.
Sesleri hemen hemen aynı V9'un hafif iyi olması gerek. V9'un şarjı çok daha fazla gidiyor, X9'da ise kumaş pedler geliyor. Hangisi daha uygun olursa onu tercih et.