Bütçe
3.800 TL

soulfuluse 6

Çalışkan
Ürünü buradan öneriyle aldım, ilk olarak konfordan başlayayım.

Ürün cidden rahat ve rahatsız etmeyen bir kulaklık. Kutunun üstünden kumaş pad, üstünde de protein derili bir padle geliyor. İki pad de gerçekten çok yumuşak ve çok rahat ama deri olan, uzun süreli kullanımda bir sıcaklık hissi verip hafif terletme yapıyor.

İkinci olarak sese girmek istiyorum. Oyunlar için yeterli ve gayet iyi ses kasılabiliyor ama film ve müzikler için EQ ayarları yapılsa bile tatmin etmedi beni. Ama anlaşılabilir bir şey, fiyatı belli ürünün sonuçta.

Üçüncü olarak kutu içeriğine gelmek istiyorum. Kutusunun dizaynını çok beğendim. Nedensizce kutu içeriğinden kulaklığımız, tahmini 1.6 ya da 1.7 metre USB to Type-C kablo ve bir çift kumaş padle geliyor.

Mikrofon kalitesini cidden çok beğendim, karşıya net ve güzel şekilde iletebiliyor.
Driver kısmına gelirsek, ilk başta şunu söyleyeceğim: Driver sıkıntılı, sürekli şu hatayı alıyorum ama bazen de almıyorum. Yani neye göre bu hatanın çıktığından tam emin değilim.

1787405025136.webp

Ve aşırı derecede sinir bozucu olabiliyor. Bu onun dışında driver ayarlarına gelirsek, bence yeterli bir EQ ayarlama sistemi var. Kolay ve anlaşılabilir, belli bir topluluk mantığı var. Millet yaptığı EQ ayarlarını paylaşıyor, oradan normalde download yapabilmeniz gerekiyor ama giriş yapılmadan indiremiyorsunuz ve giriş yapmanız gereken site Türkiye'de kullanıma açık değil. Açıkçası VPN ile denemedim, bilmiyorum öyle çalışır mı? Onun dışında driverdan kulaklığın ışıkları falan da ayarlanabiliyor tabii ki.

Şimdi en sinir eden şeye geleceğim: Ya abi bu ses tuşu neden sonsuz dönüyor? Ses kısıksa yandınız, döndür döndür bitmiyor.
Genel puanım: 7/10.

Not: İlk incelemem bu benim, eksik ve profesyonel olmayan şeyler olabilir. Amacım millet almadan önce fikir edinsin ki vardır da, şimdiden kusura bakmayın. İkinci olarak driver kısımlarının fotosunu, uygulama açılmadığı için koyamadım.

Soru: Bu ürün bana ilk geldiğinde yüzde 90 şarjla geldi ve şu an şarjı yüzde 10. 4 günde böyle bir şey normal mi? Günde 5.5 saat civarı kullanıyorum, iadeye göndermeli miyim?