ATK N9 Ultra vs MCHOSE X9

Bütçe
4.000 TL
Hayırlı olsun ileriki zamanlarda kumaş ped alırsanız (cloud3 pedleri uyumlu) X9'dan pek farkı kalmaz mikrofon gibi ufak farkları var.
Cloud 3 uyumlu olması çok iyiymiş, çok terletirse değiştiririm onu da problem değil. Temiz ses verip alabildiğim sürece problem yok.

Batarya süreleri aynı ikisi de 2000 mAh. X9'da soğutma jelli padler ve kumaş padler geliyor. Yerinde olsam X9 alırım.
Hocam rgb hiç sevmiyorum özellikle kulaklıkta. Daha sade olduğu için V9 daha iyi geldi. Pedler Cloud 3 ile uyumluymuş, memnun kalmazsam ileride değiştiririm onu da.

Işıklar kapanıyor hocam ama tercih sizin v9'da üzmez.

Yani pedler dışında bir fark var mı?

X9 default ses profili gaming ağırlıklı V9 ise müzik ağırlıklı. Bunun dışında pad avantajı var. İkisi de ses anlamında memnun eder neticede kutudan yedek padle gelmesi bir artı X9 için.

Çok fark yok. X9 amazonda inidirime girmiş tercih edebilirsin ama tipini bende beğenmiyorum. V9 Pro alabilirsin üzmemez. MCHOSE kaliteli markadır.
Şimdi tekrar bakıyorum da, V9 Pro en uygun Gaming.gen'de mevcut. O da taksitte vade farkı koyuyormuş. Amazon'dan peşin taksit X9 daha mantıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…