Selam, şu an aktif olarak Razer BlackShark V2 X kullanıyorum ve genel olarak ses kalitesinden oldukça memnunum. Ancak kablosuz bir modele geçmek istiyorum ama bütçem 3-4 bin TL. Sizce ATK Neptune N9 Ultra alınır mı? Ve en çok merak ettiğim; ses kalitesi konusunda BlackShark V2 X'ten geri kalır mı? Eğer genel olarak aynı ses kalitesinde veya biraz daha iyiyse geçmek istiyorum. Genel olarak müzik, dizi ve oyun oynuyorum. Başka model önerilerine açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Ses kalitesi olarak geri kalmaz. Tercih edilebilir, üzmez.
Selam, şu an aktif olarak Razer BlackShark V2 X kullanıyorum ve genel olarak ses kalitesinden oldukça memnunum. Ancak kablosuz bir modele geçmek istiyorum ama bütçem 3-4 bin TL. Sizce ATK neptune N9 Ultra alınır mı? Ve en çok merak ettiğim; ses kalitesi konusunda BlackShark V2 X'ten geri kalır mı? Eğer genel olarak aynı ses kalitesinde veya biraz daha iyiyse geçmek istiyorum. Genel olarak müzik, dizi ve oyun oynuyorum. Başka model önerilerine açığım.
Razer'in konforu daha ön planda, ses olarak Ultra bir tık daha iyi ses kalitesi olarak ve sahne aralıgıda tatmin edici ama malzeme acısından o kadar rahat edeceğinizi düşünmüyorum. Şahsi fikrim klasik kulaklıktan devam eder. Biraz daha bütçe koyar ve bir üst segmente yönelirdim. Ayrıca alacağıniz yer önemli.
Novaz Zero
Çalışkan
Ultra kendim PC kablosuz olarak kullanıyorum ses kalitesi iyi aslında ama 16 bit 48 hz desteği var. 16 bit 48 hz desteği İEM kadar kaliteli yapmaz ama onun film ve tek kişilik oyunlarda harika ses verir. Mikrofonu ise cidden bu piyasada en iyisi denir.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-