Arkadaşlar merhaba. Tuş dizilimi olarak TKL daha çok seviyorum ama oyunlarda minimum gecikme ile oynamak istiyorum. İncelemelerde RS7 Air gecikmesi daha az Mix87'ye göre ama bu rekabetçi oyunlarda hissedilir mi? TKL'den vazgeçip RS7'ye kaymak mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?ATK RS7 Air.
Neden hocam?
RS7 Air. Daha kaliteli yazilim, daha kaliteli firmware ve gamepad modu gibi ek ozelliklere sahip.
Renk olarak beyaz nasıldır hocam? Bu arada şu akdar daha ver performansı rs den daha iyi olsun dediğin bir klavye var mı? Malzeme kalitesinden bağımsız?RS7 Air. Daha kaliteli yazilim, daha kaliteli firmware ve gamepad modu gibi ek ozelliklere sahip.
ATK RS7 Air tabii ki.
Daha yüksek bütçelere çıkılmadığı müddetçe, hem yazılımı hem performansı hem kalitesi iyi bir model. Gidip de yolda giderken forumda çok F/P bir mekanik klavye olmasaydı, benim tercihim de o modeldi normalde.
Renk olarak beyaz nasıldır hocam? Bu arada şu akdar daha ver performansı RS'den daha iyi olsun dediğin bir klavye var mı? Malzeme kalitesinden bağımsız?
Daha yüksek bütçelere çıkılmadığı müddetçe, hem yazılımı hem performansı hem kalitesi iyi bir model. Gidip de yolda giderken forumda çok F/P bir mekanik klavye olmasaydı, benim tercihim de o modeldi normalde.
Teşekkürler. @TANTUNICIK @Toby Fox @xsharke
Rs7 Air Beyaz renk ve Wraith Beyaz Pby Keycaps aldım.
Eki Görüntüle 254295
Rs7 Air Beyaz renk ve Wraith Beyaz Pby Keycaps aldım.
Eki Görüntüle 254295
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Sağolun hocam.@Yutrep, guzel tercih olmus. Iyi gunlerde kullanin.