jackarmis 34

Başarılı
Dostlar, fareyi yeni satın aldım, elime oturdu, sıkıntı yok fakat 2 önemli sorum var.

1- Mouse pad'in üstündeyken fareyi kaydırırken altında sürekli bir şeye takılıyor. Bunun altına bir şey falan mı takacağım, görselde görünen? İnceleme videolarına bakıyorum, benimki gibi delik delik değil.

2- Bu kutunun içinde gelen kablonun ucunu hep Dongle'da takılı kalmak zorunda mı? Ucunu çıkarttığım an mouse gidiyor.

IMG_6976.webp

Hocam fareye skatez niye takmadiniz :D

Ayrica evet dongle'dan kabloyu cikartirsaniz mouse'u kullanamazsiniz.

Eki Görüntüle 279511

Yuvarlak nokta nokta skatezleri bu sekilde takabilirsiniz.

Eki Görüntüle 279513
Ömrümde kullandığım tek mouse Logitech superlight bilmiyorum ki onda takılı geliyordu. Bunlardan mavi olanı takmayacak mıyım ve neden takılı gelmiyor bu? Nokta noktalar ne alaka? Yapışkanlı mı bunlar?
IMG_6977.webp

Hocam evet yapiskanli onlar. Kendi isteginize gore kendi skatezinizi kendiniz secebilmeniz icin takili gelmiyorlar.
Zaten fotoğrafta gönderdiklerinde 1 tane skatez var ne alaka(bu ne alakaları öğrenmek için soruyorum, seni terslemek için değil, sağ ol yardımcı olduğun için<3) şimdi ben o nokta nokta beyazları mı takacağım, yoksa o mavilerin hepsini mi takacağım, bana safa anlatır gibi yardımcı olur musun? Ben bunları bile düzgün takmayı beceremem ya keşke takıp gönderselermiş

@jackarmis, arkasindaki yapiskan jelatini sokup hizalayarak oturtun hocam yerine. Nasil anlatabilirim ki daha baska.
O mavileri üst, sensör ve alt olmak üzere mi takacağım? Nokta noktalar yok mu?

@jackarmis, arkasindaki yapiskan jelatini sokup hizalayarak oturtun hocam yerine. Nasil anlatabilirim ki daha baska. Yer belli zaten. Sensor skatezi icin de ayni, ortadaki deligi hizalayarak oturtun.
1.Sensör Halkanızı Yapıştırın:İlk Adım.
Poşetteki en küçük yuvarlak mavi parçayı arkasındaki yapışkanı soyarak farenin altındaki sensör deliğinin etrafındaki yuvarlak girintiye oturtun.
2.Üst ve Alt Skatezleri Takın:İkinci Adım.
Geniş olan iki parçanın arkasındaki yapışkan kağıdını çıkarıp, farenin altındaki ve üstündeki kavisli yuvalara denk gelecek şekilde yerleştirip hafifçe bastırın.
3.Mavi Jelatinleri Soyun:Kritik Aşama.
Yapıştırdığınız 3 parçanın da üzerindeki mavi koruyucu jelatinleri tırnağınızla kenarından tutup soyun. Altından pürüzsüz PTFE yüzey çıkacaktır.

neyi kazıyacağım mesela, kaş yapayım derken göz çıkarma ihtimalim var mı?