Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

howspow

Başarılı
Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım, sorunu yaşayanı da görmedim. Yaklaşık 1 yıldır ATK X1 Ultra Wireless kullanıyorum, kablosuz kullanımda herhangi bir sorun yok fakat fare şarjı azalıp kablo taktığımda fareyi kullanamıyorum. Sadece şarj oluyor. Bu sorun daha önce yoktu, bu haftaya kadar kabloyla kullanabiliyordum. ATK HUB üzerinden sürücü güncellemelerini yaptım ama değişen bir şey olmadı.

Kablosuz bağlantıdayken aygıt yöneticisinde 2 adet HID uyumlu fare gözüküyor, kabloyu taktığımda ikisi de yok oluyor. Daha farklı neler deneyebilirim bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Deneme amaçlı telefon kablosu deneyebilirsin orijinallerin çoğu data olduğundan bayağı kaliteliler aslında.
Maalesef olmadı.

Sorunu çözdüm arkadaşlar, sorunu yaşayan olursa diye anlatıyorum. Tarayıcı üzerinden olmuyor onu belirteyim. Öncelikle "atk.store/pages/atk-hub" üzerinden masaüstü uygulamasını, sonrasında "firmware" bölümünden ürünüz hangi modelse o ürünün sürücüsünü indirmeniz gerekiyor. Uygulama içi ayarlarda "firmware tools" sekmesine tıklayıp indirdiğimiz sürücüyü yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemi kabloyu dongledan çıkarıp fareye takarak yapıyoruz. İşlem sırasında fare kullanılamadığı için varsa farklı bir fare kullanabilirsiniz veya benim yaptığım gibi klavye kullanarak (biraz uğraştırıyor) yapabilirsiniz. Sürücü yükledikten sonra benim sorunum çözüldü.
Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım, sorunu yaşayanı da görmedim. Yaklaşık 1 yıldır ATK X1 Ultra Wireless kullanıyorum, kablosuz kullanımda herhangi bir sorun yok fakat fare şarjı azalıp kablo taktığımda fareyi kullanamıyorum. Sadece şarj oluyor. Bu sorun daha önce yoktu, bu haftaya kadar kabloyla kullanabiliyordum. ATK hub üzerinden sürücü güncellemelerini yaptım ama değişen bir şey olmadı.

Kablosuz bağlantıdayken aygıt yöneticisinde 2 adet hıd uyumlu fare gözüküyor, kabloyu taktığımda ikisi de yok oluyor. Daha farklı neler deneyebilirim bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bazıları kablosuzken 1K ya düşürün öyle takın demiş ek olarak kabloyu değiştirmeyi deneyebilirsin genelde çoğu ürünle gelen Type-C kablolar tırt oluyor kulaklığımda benzer bir olay yaşamıştım. Ayrıca port değiştirmeyi deneyebilirsin mesela benim Apex 9 mini nedense üst portlarımda çalışmıyor.

Bazıları kablosuzken 1K ya düşürün öyle takın demiş ek olarak kabloyu değiştirmeyi deneyebilirsin genelde çoğu ürünle gelen Type-C kablolar tırt oluyor kulaklığımda benzer bir olay yaşamıştım. Ayrıca port değiştirmeyi deneyebilirsin mesela benim Apex 9 mini nedense üst portlarımda çalışmıyor.
Söylediklerinizi denedim ama hala sorun devam ediyor. Mecburen kabloyu değiştireceğim artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim.

Deneme amaçlı telefon kablosu deneyebilirsin orijinallerin çoğu data olduğundan bayağı kaliteliler aslında.
Maalesef olmadı.

Sorunu çözdüm arkadaşlar, sorunu yaşayan olursa diye anlatıyorum. Tarayıcı üzerinden olmuyor onu belirteyim. Öncelikle "atk.store/pages/atk-hub" üzerinden masaüstü uygulamasını, sonrasında "firmware" bölümünden ürünüz hangi modelse o ürünün sürücüsünü indirmeniz gerekiyor. Uygulama içi ayarlarda "firmware tools" sekmesine tıklayıp indirdiğimiz sürücüyü yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemi kabloyu dongledan çıkarıp fareye takarak yapıyoruz. İşlem sırasında fare kullanılamadığı için varsa farklı bir fare kullanabilirsiniz veya benim yaptığım gibi klavye kullanarak (biraz uğraştırıyor) yapabilirsiniz. Sürücü yükledikten sonra benim sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm