Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WrOwLed

Becerikli
AtlasOS mouse takılma sorunu için hangi ayarı yapmalıyım? Bilen yardımcı olacak varsa sevinirim. ReviOS'da bir ayarı disable yapınca düzeliyordu, bunda ne yapmalıyım?

Çözüm
AtlasOS mouse takılma sorunu için hangi ayarı yapmalıyım? Bilen yardımcı olacak varsa sevinirim. ReviOS'da bir ayarı disable yapınca düzeliyordu, bunda ne yapmalıyım?

HPET'den yapıyor olmalıydı bu.

CMD aç şunu yaz:
BCDEdit /enum

Enter'a bastığında yes görüyorsan HPET açık demektir. Kapatmak için
BCDEdit /deletevalue useplatformclock

Bunu kopyala yapıştır ve sonra reboot at.

Eğer yine olmaz ise güç kazancı için güç tasarrufu tikini kaldır Aygıt Yöneticisi'nden USB kök hubları için.

CMD aç şunu yaz:
BCDEdit /enum

Enter'a bastığında yes görüyorsan HPET açık demektir. Kapatmak için
BCDEdit /deletevalue useplatformclock

Bunu kopyala yapıştır ve sonra reboot at.

Eğer yine olmaz ise güç kazancı için güç tasarrufu tikini kaldır Aygıt Yöneticisi'nden USB kök hubları için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

cmd aç şunu yaz :
bcdedit /enum

enter'a bastığında yes görüyorsan hpet açık demektir. Kapatmak için
bcdedit /deletevalue useplatformclock

bunu kopyala yapıştır ve sonra reboot at.

Eğer yine olmaz ise güç kazancı için güç tasarrufu tikini kaldır aygıt yöneticisinden USB kök hubları için.
Teşekkür ederim çözdüm sayılır eğer hala devam ederse yapacağım.

Problem neymiş hocam, nasıl çözdünüz?
HPET ya da güç tasarrufu. İkisini de denemek lazım. HPET ghost spectre'de kapalı geliyor ve ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Atlasos veya revios kullanamdığım için bilmiyorum. 4 5 senedir ghost kullanıyorum sıfır sıkıntı ve en fazla özgürlüğü veren o diyebilirim.

Problem neymiş hocam, nasıl çözdünüz?
Bir seçeneği kapadım yarın yollarım hatırlatın.

HPET ya da güç tasarrufu. İkisini de denemek lazım. HPET ghost spectre'de kapalı geliyor ve ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Atlasos veya revios kullanamdığım için bilmiyorum. 4 5 senedir ghost kullanıyorum sıfır sıkıntı ve en fazla özgürlüğü veren o diyebilirim.
Ghost Türkçe değil gerçi atlas da değil. Normalde revios kullanırdım da buna bakıyorum.

Bir seçeneği kapadım yarın yollarım hatırlatın.

Ghost Türkçe değil gerçi atlas da değil. Normalde revios kullanırdım da buna bakıyorum.
Game diye bir seçenek var onu kapat.

Son düzenleme: