Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
AtlasOS mouse takılma sorunu için hangi ayarı yapmalıyım? Bilen yardımcı olacak varsa sevinirim. ReviOS'da bir ayarı disable yapınca düzeliyordu, bunda ne yapmalıyım?
AtlasOS mouse takılma sorunu için hangi ayarı yapmalıyım? Bilen yardımcı olacak varsa sevinirim. ReviOS'da bir ayarı disable yapınca düzeliyordu, bunda ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim çözdüm sayılır eğer hala devam ederse yapacağım.HPET'den yapıyor olmalıydı bu.
cmd aç şunu yaz :
bcdedit /enum
enter'a bastığında yes görüyorsan hpet açık demektir. Kapatmak için
bcdedit /deletevalue useplatformclock
bunu kopyala yapıştır ve sonra reboot at.
Eğer yine olmaz ise güç kazancı için güç tasarrufu tikini kaldır aygıt yöneticisinden USB kök hubları için.
Problem neymiş hocam, nasıl çözdünüz?Teşekkür ederim çözdüm sayılır eğer hala devam ederse yapacağım.
HPET ya da güç tasarrufu. İkisini de denemek lazım. HPET ghost spectre'de kapalı geliyor ve ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Atlasos veya revios kullanamdığım için bilmiyorum. 4 5 senedir ghost kullanıyorum sıfır sıkıntı ve en fazla özgürlüğü veren o diyebilirim.
Bir seçeneği kapadım yarın yollarım hatırlatın.
Ghost Türkçe değil gerçi atlas da değil. Normalde revios kullanırdım da buna bakıyorum.HPET ya da güç tasarrufu. İkisini de denemek lazım. HPET ghost spectre'de kapalı geliyor ve ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Atlasos veya revios kullanamdığım için bilmiyorum. 4 5 senedir ghost kullanıyorum sıfır sıkıntı ve en fazla özgürlüğü veren o diyebilirim.
Game diye bir seçenek var onu kapat.Bir seçeneği kapadım yarın yollarım hatırlatın.
Ghost Türkçe değil gerçi atlas da değil. Normalde revios kullanırdım da buna bakıyorum.