AtlasOS nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan windowsormac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    atlasos
Temiz kurulum sonrasi debloat yaparak AtlasOS'un yanina bile yaklasamazsiniz cunku adamlarin yaptigi seyler sadece kucuk debloat islemleri ile sinirli degil, ISO'dan cok fazla sey kaldiriliyor.

Uzun zamandir AtlasOS kullaniyorum ve performansindan memnunum sikayetci oldugum bir konu olmadi. Sisteminiz kotu bir sistem degil ve stock Windows'u da rahatlikla kaldirir fakat AtlasOS'u deneyerek bir sey kaybetmezsiniz.

Atlas OS un yeni hali kullanılmaz. Eski hali daha performanslı ben eski halini kullanıyorum.

Bence sisteminiz windows 11 bile çalıştırabilir sıkıntısız şekilde ama illa hafifletilmiş sürümlerden denemek istiyorsanız Ghost Spectre öneririm.

Bence sisteminiz Windows 11 bile çalıştırabilir sıkıntısız şekilde ama illa hafifletilmiş sürümlerden denemek istiyorsanız Ghost Spectre öneririm.

Bir şey kaybetmem Windows 11'i deneyeyim dedim ama olmadı 10 da çok sesli çalışıyor temizlik vs. denedim ve 2 dakikaya yakın sürede açılıyordu 10 da anlamadım gitti 8.1'e döndüm bende.

Bir şey kaybetmem Windows 11'i deneyeyim dedim ama olmadı 10 da çok sesli çalışıyor temizlik vs. denedim ve 2 dakikaya yakın sürede açılıyordu 10 da anlamadım gitti 8.1'e döndüm bende.
Ghost spectre Windows 11 versiyonu var bi bakın isterseniz ben bayağı kullandım sistemi geliştirince düz versiyona geçtim

Bence sisteminiz Windows 11 bile çalıştırabilir sıkıntısız şekilde ama illa hafifletilmiş sürümlerden denemek istiyorsanız Ghost Spectre öneririm.

Size şunu da sormak isterim 11 desteklenmiyor diyordu hafif bir 11 kurma yolum var mı yeni bir bilgisayar için ekonomik durumum henüz müsait değil ama yeni gibi kullanmak isterim cihazımı beraber büyük HP Pavilion DV6 laptopum ile teşekkür ediyorum.

Hocam desteklenmeyen işlemcilere de kurabilirsiniz Windows11'i rufus ile ISO yazarken Secure Boot ve TPM desteğini kaldır seçeneklerini işaretleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…