Detaylar
Kim cevapladı?Sizin demek istediniz Dual boot mu? İkisi de aynı diskte olsun.Şu anda reviOS kullanıyorum. İnternetten baktığımda AtlasOS'un daha iyi bir performans verdiğini gördüm, en azından bana öyle geldi. İkisini bir kullanabilir miyim reviOS üstüne AtlasOS kurup?
Hocam kac GB depolamanız var? Size önerim ikisini de aynı anda kullanmayın ikisi de aynı şey.
Son düzenleyen: Moderatör:
clawfe
Uzman
Sizin demek istediniz Dual boot mu? İkisi de aynı diskte olsun.
Hocam kac GB depolamanız var? Size önerim ikisini de aynı anda kullanmayın ikisi de aynı şey.
Aynen ikisini de kullanmak istiyorum 256 GB depolamam var boş olan kısmı 10GB falan olması lazım.
- Makaleler
- 20
Ben yapmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım, mevcutta kurulu olan ReviOS'a format atmadan üstüne AtlasOS kurmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa Dual Boot'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer ki ilk dediğimden bahsediyorsanız bunu yapmak mantıksız olabilir.
clawfe
Uzman
Ben yapmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım, mevcutta kurulu olan reviOS'a format atmadan üstüne AtlasOS kurmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa Dual Boot'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer ki ilk dediğimden bahsediyorsanız bunu yapmak mantıksız olabilir.
Format atmadan AtlasOS kurmaktan bahsediyorum hocam.
- Makaleler
- 20
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yapmamalısınız, sonuçta ikisi de farklı özelleştirmeler ve seçenekler ile çalışan CustomOS'ler. Birisinin kökünden sildiği bir özellik diğer sistemde taban özellik bile olabilir. Bunu yaparsanız sistemin içinden geçersiniz, 5-10FPS fazla alma amacı ile çıktığınız yolu format atarak bitirirsiniz. İki CustomOS'da sitelerinde özellikle beni Stock Windows'un şu yapı numarası üzerine kurun diye belirtiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
clawfe
Uzman
Siz playbooklar ile art arda islem yapmaktan bahsediyorsunuz sanirim, winame tool ile. Teoride mumkun ama saçma olur.
Evet ondan bahsediyordum ama vazgeçtim teşekkür ederim herkese.