Windows 10 Home Single Language'yi de deneyebilirsiniz. Pro'dan daha performanslı çalışacaktır.
Böylece 3. parti bir Windows kullanmanıza gerek kalmaz.

Merhaba, Windows 10 Pro sürüm kullanıcısıyım biraz FPS artışı olması ümidiyle Custom bir Windows sürümü kurmayı düşünüyorum, aklımdan ReviOS veya AtlasOS geçiyor fakat kafamda derin bir düşünce var. Bu modlar güvenilir mi? Gündelik hayatta borsa, banka vs ciddi miktarda nakit bulunduran hesaplarımı bilgisayardan nadir de olsa kontrol ediyorum fakat asıl korkum kredi kartlarım ve ciddi maddi değeri olan MMORPG oyun hesabım. Xigncode ile korunan bir MMORPG oyun oynuyorum ve karakterim ortalama 150 bin TL değerinde, Xigncode'den ötürü ban yeme riskim var mı acaba merak ediyorum. Daha önce ReviOS veya AtlasOS kullanan dostlar tecrübelerini ve güven durumunu yorumlayabilir mi acaba?

FPS artışı pek olmaz onu söyleyeyim. Sırf FPS için geçecekseniz hiç geçmeyin.

ReviOS'u 2019 yılından beri kullanıyorum. Pek çok arkadaşım da kullanıyor. Hemen hemen tüm sürümlerini denemişimdir. Şimdi 21H1 kullanıyorum. Öneririm.

AtlasOS hiç kullanmadım ama hali hazırda kullanan arkadaşlarım var. Onlar da memnun genel olarak.

4-5 aydır revision kullanıyorum, hiçbir zararını görmedim ve bu süre zarfında da hesaplarımın bir şey gelmedi açıkçası. İlk başta İngilizce kuruluyor sadece, ama sonradan Türkçeye çevirebiliyorsunuz.
rev.webp

Uzun zamandır Atlas OS kullanıyorum çok memnunum. GPL-3.0 Lisanslı açık kaynak kodlu, şeffaf bir proje ve güvenilir. Destek sistemleri de çok iyi çalışıyor. Ayrıca büyük oranda FPS ve hız artışı sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ne idiği belirsiz editlenmiş ISO'lar kuracağına açık kaynak kodlu ve lisanslı işletim sistemleri kullanmanı öneririm.

AtlasOS.net
Github - AtlasOS

Süper Lite ISO'lara güven olmaz ama Windows 10 2015 exterprise LTSC olabilir
Eğer atlas yada revi OS diyorsan atlas OS iyidir