AtlasOS Trojan olarak algılandı, neden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
  • Etiketler Etiketler
    virüs mü

demjr 53

Yetkin
AME Wizard ile AtlasOS yükledim sadece. Niye birdenbire trojan olarak algıladı, bilen var mı?

İşletim sisteminin dosyalarının içinden geçen bir şey sonuçta. Normal uyarı alman. False positivedir.

AtlasOS kurmadan önce Windows Defender kapaman gerekiyor zaten yoksa Trojan olarak algılar. Dosyalara müdahale ediyor. Açık kaynak kodlu zaten Github'dan bakabilirsin içeriğine.

AtlasOS kurmadan önce Windows Defender kapaman gerekiyor zaten yoksa trojan olarak algılar. Dosyalara müdahale ediyor. Açık kaynak kodlu zaten GitHub'dan bakabilirsin içeriğine.

Yok kurmadan önce zaten kapatmıştım. AtlasOS kurduktan sonra Kaspersky kurdum o algıladı trojan diye. Normal değil mi?

AtlasOS kurmadan önce Windows Defender kapaman gerekiyor zaten yoksa trojan olarak algılar. Dosyalara müdahale ediyor. Açık kaynak kodlu zaten GitHub'dan bakabilirsin içeriğine.

Zaten gördüğüm kadarıyla AtlasOS sistemi değiştirdiği için o dosyaları muhtemelen virüs olarak algıladı Kaspersky.

Yok kurmadan önce zaten kapatmıştım. AtlasOS kurduktan sonra Kaspersky kurdum o algıladı trojan diye. Normal değil mi?
Zaten gördüğüm kadarıyla AtlasOS sistemi değiştirdiği için o dosyaları muhtemelen virüs olarak algıladı Kaspersky.
Evet ben 2.5 senedir AtlasOS kullanıyordum yeni değiştim daha. Atlas'tan Windows 11 24H2 LTSC IoT Enterprise'a geçtim.

Evet ben 2.5 senedir AtlasOS kullanıyordum yeni değiştim daha. Atlas'tan Windows 11 24H2 LTSC IoT Enterprise'a geçtim.
Hocam bu arada LTSC normal stock windows göre daha düşük fps veriyor haberiniz olsun.

İçim rahatladı hocam gerçekten ben virüs girdi sanmıştım bir an. Teşekkürler tekrardan.

Hocam yarısı zaten temp klasöründen dosyaymış, temp klasöründe olanları silebilirsiniz içinizin rahat etmesi açısından. Ancak virüs değildir, direkt sistem dosyalarını modifiye ettiğinden dolayı zararlı yazılım olarak anıyor Kaspersky.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…