Testini atar mısın bunu nerede gördün? Ben atlas ile arasında hiçbir fark hissetmedim.

Hocam ben chris titus aracından orijinal Windows ISO'sunu debloatlayıp Windows 11 kurdum. Ardından üstüne AtlasOS kurdum aldığım FPS değerleri gerçekten çok güzel ve beni oldukça tatmin etti gerçekten. Ayrıca hiçbir sorun yaşamadım.

3.35 dk açarsanız orada hepsini sıralamış hocam.

Bu Windows 11 LTSC'yi stock yani ilk kurulduğu hali ile kullanmış. Biz Chris Titus WinUtil tweak ile birlikte kullanıyoruz. 142 process değil 67 process var bende. Tech Yes City videolarına göre de fark var zaten olmaması imkansız. Zaten Atlas ya da LTSC fark etmiyor. %1'im ve ortalama FPS'im aynı değişmedi. CS2 ve CoD'da.

Hocam yarısı zaten temp klasöründen dosyaymış, temp klasöründe olanları silebilirsiniz içinizin rahat etmesi açısından. Ancak virüs değildir, direkt sistem dosyalarını modifiye ettiğinden dolayı zararlı yazılım olarak anıyor Kaspersky.

Hocam zaten ame ve playbook yazıyordu oradan hemen anladım zaten zararlı olmadığını sistem dosylarını derinlemesine değiştirdiği için Kaspersky haliyle virüs olarak algıladı. Zaten dosya ismi ame ve playbook yazınca orada anladım neden virüs olarak algıladığını.

Bu Windows 11 LTSC'yi stock yani ilk kurulduğu hali ile kullanmış. Biz chris titus winutil Tweak ile birlikte kullanıyoruz. 142 process değil 67 process var bende. Tech yes City videolarına göre de fark var zaten olmaması imkansız. Zaten atlas ya da LTSC fark etmiyor. %1'im ve ortalama FPS'im aynı değişmedi. CS2 ve CoD'da.

Hocam şimdi olaya şöyle bakıyorum ben Windows 11 direkt normal bildiğimiz Windows 11'de stock halde kullanılmış ve normal Windows 11 açık ara farkla Windows 11 LTSC sürümünü FPS konusunda geçmiş.

Son düzenleme: