Administrator

Başarılı
Merhaba:

İlk defa konu açıyorum burada. Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum, Atom Bilişim'i gördüm. Fiyatlar ve taksit imkanı iyi geldiği için hoşuma da gitti. Daha önce alıp memnun kalan veya sorun yaşayan var mı acaba? Forumlarda, sözlüklerde öven de çok, gömen de; net bir şey anlamadım. Fiziksel mağazası var ancak gidip görme imkanım yok şu anlık.

Beğendiğim sistem bu idi, önerisi olan varsa farklı ona da bakabilirim. Teşekkür ederim.

Deneme amaçlı 4'lü fan setini almıştım Dragos'un, Atom Bilişim'den.
Beklediğimden çok daha iyidi fiyat performans olarak.
Merakımı giderdikten sonra sattım.
Marka ile alakalı da herhangi bir problem yaşamadım.

Hazır sistemleri hakkında bir bilgim yok.

Deneme amaçlı 4'lü fan setini almıştım Dragos'un, Atom Bilişim'den.
Beklediğimden çok daha iyiydi fiyat performans olarak.
Merakımı giderdikten sonra sattım.

Hazır sistemleri hakkında bir bilgim yok.

Fiziksel mağazadan mı almıştınız farklı platformlardan mı acaba? N11'de şu an taksit var diye sıcak geldi

Ben Pendik’te bulunan fiziksel mağazasından oyuncu koltuğu almıştım ve outlet bir üründü biliyordum 2. El olduğunu fiyatı çok uygundu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kurumsal bir yere benziyordu ödemeyi direkt muhasebe bölümüne vs yaptık sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Atom bilişim güvenilirdir. Turbox gibi salak saçma markaların distrübitoru oldukları için biraz şüphe uyandırıyor bazı insanlarda ama güvenilirler.

Atom bilişim güvenilirdir. Turbox gibi salak saçma markaların distrübitoru oldukları için biraz şüphe uyandırıyor bazı insanlarda ama güvenilirler.
Turbox direkt kendi markalarından birisi. @Administrator Yanıltıcı pazarlama ile ucuz/kalitesiz ürünler sattıkları için sevilmiyorlar, bir ara 15 yıllık donanımları oyun bilgisayarı için uygunmuş gibi satıyorlardı şu an devam ediyorlar mı kontrol etmedim. O bilgisayarı alacaksan anakartı bir kontrol et Dragos marka gelmesin, güç kaynağı da dandiktir ek masraf olabilir sana.

Dragos'un görünce travmalarım tetiklendi.
Bulaşmayın hiç.