Merhaba,

22 Ağustos da Atom Bilişimden ürün alışverişi yaptım. 30dk içinde de iade ettim. Çoğu kullancıya teşhir ürün gönderi yaptıkları için.
Ancak ücret iademi halaa yapmadılar ne yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı ile alışveriş yaptıysan kredi kartında acil durum var orada kart işlem itirazı yap oradan da ilgili işlem tarafımda yapıldı ancak talep ettiğim ürün verilmediyi seç kalanını ise bankaya bırak. Daha sonra bankan karşı bankayı arıyor karşı banka müşterisini arıyor kanıt talep ediyor kanıtı sunamayınca ise bankası bankanıza ödeme yapıyor oda size paranızı geri veriyor.

Not: Eğer uzun süre kargolanmayan siparişleriniz olursa bu uygulamayı onun içinde uygulayabilirsiniz. Yangın alınca kargoluyorlar.

Son düzenleme:
Banka kartiyla yaptiysanda odeme itirazi yapabiliyorsun. Ben VakıfBank ile amazona yapmistim aldim parami 2.5 ay sonra.🤣

Kredi kartı ile alışveriş yaptıysan kredi kartında acil durum var orada kart işlem itirazı yap oradan da ilgili işlem tarafımda yapıldı ancak talep ettiğim ürün verilmediyi seç kalanını ise bankaya bırak. Daha sonra bankan karşı bankayı arıyor karşı banka müşterisini arıyor kanıt talep ediyor kanıtı sunamayınca ise bankası bankanıza ödeme yapıyor oda size paranızı geri veriyor.

Bundan dolayi internet alisverislerinde hep kredi karti kullanilmali. Ama kredi kartim yok bir ise girsem ilk yapacagim bir kredi karti cikarmak olacak.

Son düzenleme:

Not: Eğer uzun süre kargolanmayan siparişleriniz olursa bu uygulamayı onun içinde uygulayabilirsiniz. Yangın alınca kargoluyorlar.
Kredi kartı ile yapmıştım, teşekkür ederim deneyeceğim.

Bundan dolayi internet alisverislerinde hep kredi karti kullanilmali. Ama kredi kartim yok bir ise girsem ilk yapacagim bir kredi karti cikarmak olacak.

Kesinlikle var olmayan paranın gitmesi var bir de var olan paranın gitmesi var. Gerçi var olan paranın gerçek miktarı henüz dünyada yok ama olsun :D.

Kesinlikle var olmayan paranın gitmesi var bir de var olan paranın gitmesi var. Gerçi var olan paranın gerçek miktarı henüz dünyada yok ama olsun :D.

Benim omrumden 10 yil gitmisti cunku o zmaanlar cok degerliydi giden para. 1 hafta bekledim yok vs. en son odeme sistemiyle iletisime gectim bana iade edilen bir denkont gonderdiler. Bankaya gitttim dilekce yazdim 1 hafta sonra red edildi iade. Aha dedim gitti para mahkeemelik olacaz. En son baktim uygulmadan var oyle bir secenek direk merkeze gonderiyor basvuruyu basvurum kabul edildi 2 ay sonra da mahsuben iade diye notlu iade edildi para. Ne korkunc bir olaydi. Ondan sonra ürün almadan once iyice dusunup tasinip oyle almaya başladım. xD