Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu sistemi' diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, adından güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?
10-12 sene dedim ama 17 senelik işlemcili sistem var sayfada, yeni sistem diye satılıyor.
Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu' sistemi diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?
Turbox'u bunlar üretiyor zaten, bunlar dışında başka üreten firma yok diyebiliyorum. Ama gene de peynir ekmek gibi satılıyor. Sağlam şikayet aldı ama gene de vaz geçmediler. Genellikle babaları çocuklarına karne hediyesi olarak yani sırf ucuz "aa oyuncu bilgisayarı oğluma alayım en iyisi" diyerek oğluna hiçbir şey danışmadan alındığı marka olarak adlandırabiliriz artık.
Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu sistemi' diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, adından güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?
10-12 sene dedim ama 17 senelik işlemcili sistem var sayfada, yeni sistem diye satılıyor.