Atombilişim güvenilir mi?

Yeri E-5 kenarında hemen, arabayla gidebiliyorsun, park yeri sorunu da yok. Bizzat öyle yapmıştım.

Pendik tarafında lokasyonu.

Eki Görüntüle 236266

Çağlayanda'da var şubesi. Unutmayalım.

Edit; taşınmışlar vay be zamanında bu şubesinden az alışveriş yapmamıştım. Ama çok uzak yere gitmişler ya.

@k4moncik, evet hocam. Ucuz diye almıştım zamanında.

@ALCYONEUS, nerede?

O anakartla 13400F ucu ucuna besledigi için sormak istemiştim . 60watt çekince VRM'ler direkt 100e variyordu. Size de bana da tecrübe oldu.

İslemci 14600KF oldugu icin konu açarak sorarsanız daha dolu anakart önerebilirler.

Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu sistemi' diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, adından güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?

10-12 sene dedim ama 17 senelik işlemcili sistem var sayfada, yeni sistem diye satılıyor.

Son düzenleme:
Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu' sistemi diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?

Turbox'u bunlar üretiyor zaten, bunlar dışında başka üreten firma yok diyebiliyorum. Ama gene de peynir ekmek gibi satılıyor. Sağlam şikayet aldı ama gene de vaz geçmediler. Genellikle babaları çocuklarına karne hediyesi olarak yani sırf ucuz "aa oyuncu bilgisayarı oğluma alayım en iyisi" diyerek oğluna hiçbir şey danışmadan alındığı marka olarak adlandırabiliriz artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yazmaya gelmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…