Ya açıkçası bana bu fiyata bu anakartı veriyorsa ne sattıkları pek umurumda olmaz.
Avrupa şubelerini göremedim kapalı mı?
Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu sistemi' diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, adından güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?
10-12 sene dedim ama 17 senelik işlemcili sistem var sayfada, yeni sistem diye satılıyor.![]()
İnsanları kandırmaya yönelik iş modeli kuran ahlaktan yoksun bir firma ne kadar güvenilir orası tartışılır isterse dünyanın en büyük firması olsun.Yurt dışı alışverişinin neredeyse imkansız hale geldiği, sağlıklı ikinci el pazarı olmayan bir yerde özellikle güncel olmayan parçalar için alternatifi az bir tercih olarak değerlendirilebilir.
Güvenilir, büyük firma, yılların markası gibi övgüleri asla hak etmedikleri kesin.
Prensip olarak ben alışveriş yapmazdım, ama mecbur kalana da diyecek bir şey yok.
Turbox adı altında 10-12 senelik sistemleri 'oyuncu sistemi' diye millete satan firma ne ara bu kadar övülür, adından güvenilir diye bahsedilir oldu? Teknoloji forumları sahipsiz mi kaldı?
10-12 sene dedim ama 17 senelik işlemcili sistem var sayfada, yeni sistem diye satılıyor.![]()
Doğrudan oyun bilgisayarı olarak pazarlanıyor performans konusunda iddiaları var yani.Firmalar sistem ile değil satış ile ilgileniyor, eğer o sistemlerin çok iyi performans verdiğine dair iddiaları varsa o zaman haklısınız ama talebe göre arz oluşur bu sistemleri satın alan bir kitle var muhtemelen onlara oynuyorlar.
Yanlış mı derseniz yanlış diyemem burada sorun millete performans alabileceklerini söyleyerek o bilgisayarları satmaya çalışmaları olabilir." günlük işlerde kullanabileceğiniz sıradan bilgisayar, arada da küçük çaplı oyunları oynarsınız " deseler ürünün satışı konusunda sorun olmaz. Milleti 32 GB RAM kapasitesi ile kandırıyorlar ürün tanıtımına da Valorant görsellerini ekleyince ortaokula giden çocukların 50 yaşlarındaki babalarını ikna etmemeleri için bir sebep kalmıyor.
Doğrudan oyun bilgisayarı olarak pazarlanıyor performans konusunda iddiaları var yani.