Siyu

Yetkin
Attack on Titan'in filmi cikmis/cikacak diye duydum. Olayi bilmiyorum fakat sinemaya gidip Aot'u izlemelerini biliyorum.

Bizim ove ove bitiremedigimiz Mikasasina oldugumuz Eren ayni benya dedigimiz insanlar aslinda bir sinema filmine giden cocuklarin izledigi bir film icin yapilmis bir sey miydi?

Simdi bunlar Aot izlemeye gidiyorsa ve ayni evren ise Aot o evrende gercekteki bir film olmus oluyor. Bu GoW oyununda hikayeye eklenmis, hikayesinde Thor'un, Kratos'u oldurup diriltmesi gibi bir mantik

Cok garip hissettim ilk duydugumda...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi kendimizi avutalim o zamandan olusturulmus fotograflar ile eskiden yasanmis olan olaylar bir film haline getirilmis falan, hic ihtimal yokmu ya.

Seri Eren'in ölümü ile bitmişti zaten.
Sanat tarzına katlanamayınca mangasını okumuştum, en sonundaki "ağaç" sahnesinden sonra savaşların farklı yüzyıllarda da devam ettiğini gösteren paneller vardı galiba, belki anime ile karıştırıyorumdur.

Dediğin gibi bir şey yaparak serinin suyunu çıkaracaklarını zannetmiyorum, belki reklam falandır.

Attack on Titan'in filmi cikmis/cikacak diye duydum. Olayi bilmiyorum fakat sinemaya gidip Aot'u izlemelerini biliyorum.

Bizim ove ove bitiremedigimiz Mikasasina oldugumuz Eren ayni benya dedigimiz insanlar aslinda bir sinema filmine giden çocuklarin izledigi bir film icin yapilmis bir şey miydi?

Simdi bunlar Aot izlemeye gidiyorsa ve ayni evren ise Aot o evrende gercekteki bir film olmus oluyor. Bu GoW oyununda hikayeye eklenmis, hikayesinde Thor'un, Kratos'u oldurup diriltmesi gibi bir mantik

Cok garip hissettim ilk duydugumda...

O sahne manga ve sezon dört part2 bölüm 4 de vardı gotik mikasa falan bence çok güzel olmuş alternatif evren sonuçta.