Elektronik Attack Shark R1 787 TL

2 mouse pad 1 tane motosiklet modeli bir de fareyi toplam 1200'e aldım. Dediğiniz indirimde geldi 3 ürünü 0 TL'ye aldırıyor ama 2 saattir birilerini davet ettiriyor 99.95 de kaldı...
Benim dediğim davet etmeli değil hocam. Mesajlara geliyor kupon.

%100'e varan hocam. Çoğu kişiye 20-30 civarında vermiş şans işi gibi.
Hocam sizin dediğiniz bu:

Benim ilk attığım fotoğraftaki kupona tıklayınca 1000 TL'lik ürün seçtirdi çark falan döndürtmedi. Şimdi attığım fotoğraftaki %50 falan veriyor.
Bu indirimin olayı nedir, bende de var. Ücretsiz üründen kastı yani.
Hocam size 1000 TL'lik istediğiniz ürünleri seçtiriyor bedava olarak. Sonra minimum sepet tutarının kaç TL olduğuna göre ürün ekleyin (genellikle 670 TL oluyor) ve böylece sipariş edebiliyorsunuz. Minimum sepet tutarını geçmek için birkaç yöntem de var:

Bana hiç gelmedi hocam ama sepet tutarını geçme işi iyiymiş. Vergi dahil 980TL'ye AJ159 alabiliyorum fiyat iyi mi? Aslında boyutdan dolayı AJ179 istiyorum ama indirime o düşmüyor bildiğiniz taktik var mı?

Bana hiç gelmedi hocam ama sepet tutarını geçme işi iyiymiş. Vergi dahil 980TL'ye AJ159 alabiliyorum fiyat iyi mi? Aslında boyutdan dolayı AJ179 istiyorum ama indirime o düşmüyor bildiğiniz taktik var mı?
Hocam günde 2 3 kez ürünlere tıklayıp gezin. İstediğiniz bir ürünü sepetinize ekleyip bakın arada. Mesajlara kupon geliyor yaparsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…