Vergiyi hesaba katma, vergisiz kaç TL ödediysen ona bak. Önemli kısım o şimdilik.31 euro civarı ediyor daha düşük sepet tutarını kabul etmiyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Vergiyi hesaba katma, vergisiz kaç TL ödediysen ona bak. Önemli kısım o şimdilik.
Doğru diyorsunuz vergisiz 681TL yani 18.5 euro ediyor.
Benim dediğim davet etmeli değil hocam. Mesajlara geliyor kupon.2 mouse pad 1 tane motosiklet modeli bir de fareyi toplam 1200'e aldım. Dediğiniz indirimde geldi 3 ürünü 0 TL'ye aldırıyor ama 2 saattir birilerini davet ettiriyor 99.95 de kaldı...
dalmatianpelican
Yetkin
Bunu cidden veriyor mu, bende de gözüküyor bu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Veriyor hocam üzerine tıklayıp bakabilirsiniz illa sipariş vermenize gerek yok.
Arlecchino
Başarılı
%100'e varan hocam. Çoğu kişiye 20-30 civarında vermiş şans işi gibi.
Bu indirimin olayı nedir, bende de var. Ücretsiz üründen kastı yani.Veriyor hocam üzerine tıklayıp bakabilirsiniz illa sipariş vermenize gerek yok.
Hocam sizin dediğiniz bu:%100'e varan hocam. Çoğu kişiye 20-30 civarında vermiş şans işi gibi.
Benim ilk attığım fotoğraftaki kupona tıklayınca 1000 TL'lik ürün seçtirdi çark falan döndürtmedi. Şimdi attığım fotoğraftaki %50 falan veriyor.
Hocam size 1000 TL'lik istediğiniz ürünleri seçtiriyor bedava olarak. Sonra minimum sepet tutarının kaç TL olduğuna göre ürün ekleyin (genellikle 670 TL oluyor) ve böylece sipariş edebiliyorsunuz. Minimum sepet tutarını geçmek için birkaç yöntem de var:Bu indirimin olayı nedir, bende de var. Ücretsiz üründen kastı yani.
Not: Bu işlemler tamamen yasaldır. Alt limit saçmalığını kaldırmak herhangi bir suç teşkil etmez, ürüne ödemeniz gereken vergiyi/kargo ücreti (varsa) ödemiş oluyorsunuz.
Not 2: Alacağınız ürünleri önceden sepetinize eklemeyi unutmayın.
Merhaba. Konuyu uzatmadan direkt olayı anlatayım isterseniz...
...
- Öncelikle yapmanız gereken, bir adet telefondan Chromium tabanlı tarayıcıya girmek. Önerim Chrome.
- Tarayıcıyı açtıktan sonra arama çubuğuna Temu yazıp yanına bir adet ürün ismi yazın. Örn: "Temu led".
- Toby Fox
- alışveriş alt temu
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Arlecchino
Başarılı
Hocam sizin dediğiniz bu:
Eki Görüntüle 109757
Benim ilk attığım fotoğraftaki kupona tıklayınca 1000 TL'lik ürün seçtirdi çark falan döndürtmedi. Şimdi attığım fotoğraftaki %50 falan veriyor.
Hocam size 1000 TL'lik istediğiniz ürünleri seçtiriyor bedava olarak. Sonra minimum sepet tutarının kaç TL olduğuna göre ürün ekleyin (genellikle 670 TL oluyor) ve böylece sipariş edebiliyorsunuz. Minimum sepet tutarını geçmek için birkaç yöntem de var:
Not: Bu işlemler tamamen yasaldır. Alt limit saçmalığını kaldırmak herhangi bir suç teşkil etmez, ürüne ödemeniz gereken vergiyi/kargo ücreti (varsa) ödemiş oluyorsunuz.
- Öncelikle yapmanız gereken, bir adet telefondan Chromium tabanlı tarayıcıya girmek. Önerim Chrome.
- Tarayıcıyı açtıktan sonra arama çubuğuna Temu yazıp yanına bir adet ürün ismi yazın. Örn: "Temu led".
...![]()
- Toby Fox
- alışveriş alt temu
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Bana hiç gelmedi hocam ama sepet tutarını geçme işi iyiymiş. Vergi dahil 980TL'ye AJ159 alabiliyorum fiyat iyi mi? Aslında boyutdan dolayı AJ179 istiyorum ama indirime o düşmüyor bildiğiniz taktik var mı?
Hocam günde 2 3 kez ürünlere tıklayıp gezin. İstediğiniz bir ürünü sepetinize ekleyip bakın arada. Mesajlara kupon geliyor yaparsanız.Bana hiç gelmedi hocam ama sepet tutarını geçme işi iyiymiş. Vergi dahil 980TL'ye AJ159 alabiliyorum fiyat iyi mi? Aslında boyutdan dolayı AJ179 istiyorum ama indirime o düşmüyor bildiğiniz taktik var mı?