Attack Shark R1 vs VXE R1 SE+

Ken Carson

Uzman
Yer
İstanbul, Suadiye
İyi akşamlar arkadaşlar. Elimde Attack Shark R1 var ama sensöründe algılamada bir problemi var. Onun dışında mousedan çok memnun kaldım. VXE R1 Se+ nasıldır? Bu mousedan iyi midir? VXE'lerde kronik sorun var mı?

Düz R1 mi yokse Se+'dan mı bahsediyorsunuz? İki model arasındaki fiyat farkına değer mi?
İkiside daha iyi ama farklı tipte biri ergo diğeri claw tutuş bi fare. Eğer ellerin büyükse veya palm tutuyorsan ATK A9 alabilirsin.

İkiside daha iyi ama farklı tipte biri ergo diğeri claw tutuş bi fare. Eğer ellerin büyükse veya palm tutuyorsan ATK A9 alabilirsin.
Claw tutuş yapıyorum. Sanırım VXE ile Attack Shark'ın yapısı benzer. A9 ile VXE arasından hangisi daha iyi? VXE'ye kafam yattı ama kronik sorunları varsa uğraşmak istemiyorum.

Claw tutuş yapıyorum. Sanırım VXE ile Attack Shark'ın yapısı benzer. A9 ile VXE arasından hangisi daha iyi? VXE'ye kafam yattı ama kronik sorunları varsa uğraşmak istemiyorum.
Attack shark ve vxe tamamen farklı şekilde fareler. ATK A9 daha iyi alabiliyorsan da A9 Plus almanı tavsiye ederim. Ekstra kaplama + Daha iyi switch ve daha büyük batarya ayrıca daha iyi sensöre sahip oluyorsun.

Attack shark ve vxe tamamen farklı şekilde fareler. ATK A9 daha iyi alabiliyorsan da A9 Plus almanı tavsiye ederim. Ekstra kaplama + Daha iyi switch ve daha büyük batarya ayrıca daha iyi sensöre sahip oluyorsun.
Attack Shark R1'den daha iyi olması yeterli. Kaliteye pek takılmıyorum ama şurada duruşları benzer geldi. VXE biraz daha basık duruyor ama Claw tutuşta çok bir etkisi olur mu?

Bir de bu mouseler birbirine niye bu kadar çok benziyor
A9'u da listeye aldım teşekkür ederim.

Aynı bütçe ürünleri çünkü.

Vxe R1 tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…