Bütçe
2.000-3.000 TL

ethernet cablesu

Çalışkan
FUN60 Max kullanıcısıyım çok memnunum.

Ses olarak videoda çıkmaz ama tuşa bastıktan sonra fırlayıp o plastik kasalı klavyelerdeki gibi çınlama oluyor mu? Özellikle uzun tuşlarda fırlama sesi gibi bir hissiyat var mı?

Numpad ve ok tuşları eksikliği hissettiniz mi yoksa programlanabilir tuşlar bunun için gayet yeterli mi? Numpad olmadan klavye gibi hissettirmiyor ama seçenekler çok az. K5 Max siparişimi iptal ettim PC Hocası'ndan manyetik switch'lerden haberdar olunca. Hem daha ucuz hem de yeni bir teknoloji. Tek eksiğim Numpad ve Tactile (aşamalı) tuş hissiyatı olmuş olacak. Fiyatı ve snap-tap avantaj. Deneyimleriniz nasıl?

Ses olarak videoda çıkmaz ama tuşa bastıktan sonra fırlayıp o plastik kasalı klavyelerdeki gibi çınlama oluyor mu? Özellikle uzun tuşlarda fırlama sesi gibi bir hissiyat var mı?

Numpad ve ok tuşları eksikliği hissettiniz mi yoksa programlanabilir tuşlar bunun için gayet yeterli mi? Numpad olmadan klavye gibi hissettirmiyor ama seçenekler çok az. K5 Max siparişimi iptal ettim PC hocası'ndan manyetik Switch'lerden haberdar olunca. Hem daha ucuz hem de yeni bir teknoloji. Tek eksiğim numpad ve tactile (aşamalı) tuş hissiyatı olmuş olacak. Fiyatı ve snap-tap avantaj. Deneyimleriniz nasıl?

Sadece ok tuşlarının eksikliğini hissettim biraz YouTube'dan video izlerken harici bir sorun yaşamadım. Çınlama sesi diye tabir ettiğiniz yay sesi tabii ki de yok.

Rapid triger özellğini sıfıra çekince dokunmatik gibi sessiz yazı yazabiliyor musunuz? Ajazz ile arasındayım ikisi arasında farklar neler tuş dizilimi haricinde?