Attack Shark X68 HE mi, yoksa Wraith W60 mı alınmalı?

Çok hızlı bir soru soracağım. Klavyemi satışa koydum, takas için "Attack Shark X68 HE" takas teklifi geldi. Tertemiz klavye. Takas mı edeyim, yoksa klavyemi satılıp W60 mı alayım?

Çok hızlı bir soru soracağım. Klavyemi satışa koydum, takas için "Attack Shark X68 HE" takas teklifi geldi. Tertemiz klavye. Takas mı edeyim, yoksa klavyemi satılıp W60 mı alayım?
Attack Shark markalı olan hiçbir ürünü almazdım herhalde. Klavyeyi sattığınızda ne kadar bütçe oluyor?

Attack Shark markalı olan hiçbir ürünü almazdım herhalde. Klavyeyi sattığınızda ne kadar bütçe oluyor?

2400 TL oluyor. Ve ben hızlı tepkimeli bir klavye istiyorum, yani Valorant oynadığım için çok gerek var Rapid trigger gibi. Yani ne yapmam gerek? W60 mı Attack Shark X68 HE mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şöyle bir soru sorayım: Tepkime ve performansları açısından, W60 mı yoksa SteelSeries Apex 9 mini mi?

Peki şöyle bir soru sorayım tepkime ve performansları açısından, W60 mı yoksa SteelSeries Apex 9 mini mi?

Takas istediler de buna da tertemiz klavye.

Ya kral klavye de satılmıyor ki hemen yani. Alacak kişi var da klavyesinin satılmasını bekliyor. Yani ne yapmalıyım aralarında çok fark var mı Attack Shark'la?

W60'dan uzak durun. Switchleri ve malzemesi çok rahatsız edici. Eski kullanıcısıyım. Bütçe belirtebilirseniz daha iyileri bulunur.

İkisi aynı özellikler sunuyor, seçecek olsam X68 derdim sanırım.

W60'dan uzak durun. Switchleri ve malzemesi çok rahatsız edici. Eski kullanıcısıyım. Bütçe belirtebilirseniz daha iyileri bulunur.
Ya benim bütçem 2300 ile 2400 arası yani bana uygfun rapid triggerlı her şeyi olan snap-tapi falan olan klavye lazım oda bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…