Musab Gündoğdu
Uzman
Çok hızlı bir soru soracağım. Klavyemi satışa koydum, takas için "Attack Shark X68 HE" takas teklifi geldi. Tertemiz klavye. Takas mı edeyim, yoksa klavyemi satılıp W60 mı alayım?
Attack Shark markalı olan hiçbir ürünü almazdım herhalde. Klavyeyi sattığınızda ne kadar bütçe oluyor?Çok hızlı bir soru soracağım. Klavyemi satışa koydum, takas için "Attack Shark X68 HE" takas teklifi geldi. Tertemiz klavye. Takas mı edeyim, yoksa klavyemi satılıp W60 mı alayım?
Attack Shark markalı olan hiçbir ürünü almazdım herhalde. Klavyeyi sattığınızda ne kadar bütçe oluyor?
İkisi arasından W60.2400 TL oluyor. Ve ben hızlı tepkimeli bir klavye istiyorum, yani Valorant oynadığım için çok gerek var Rapid trigger gibi. Yani ne yapmam gerek? W60 mı Attack Shark X68 HE mi?
Peki şöyle bir soru sorayım tepkime ve performansları açısından, W60 mı yoksa SteelSeries Apex 9 mini mi?
W60. Normal switch manyetik switche yaklaşamaz.
Ya benim bütçem 2300 ile 2400 arası yani bana uygfun rapid triggerlı her şeyi olan snap-tapi falan olan klavye lazım oda bu yaniW60'dan uzak durun. Switchleri ve malzemesi çok rahatsız edici. Eski kullanıcısıyım. Bütçe belirtebilirseniz daha iyileri bulunur.