Bütçe
Maksimum 2.800

caner sural

Çalışkan
Merhaba, bu iki klavye arasında kaldım. Klavyeyi stock olarak kullanacağım. En az 1-2 sene switch değişmem diye düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 2.800 TL bütçeyi geçmeden başka öneri varsa onlara da bakabilirim.

IMG_2446.webp
IMG_2445.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam selam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Alacağım klavyede birinci öncelik görüntü sonra yazım hissi, madlions almayı düşündüm ama sarı siyah olan model stoklarda mevcut değil bu tarz önerin var mı başka.

Hocam selam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Alacağım klavyede birinci öncelik görüntü sonra yazım hissi, Madlions almayı düşündüm ama sarı siyah olan model stoklarda mevcut değil, bu tarz önerin var mı başka?
MAD68 ve MAD60'ın sarı/siyah renginin belirli switchli modellerinde stok mevcut şu anda. Görüntüsü hoşunuza gittiyse onlara bakabilirsiniz.

1748419881036.webp

Bu tarz farklı bir önerim yok açıkçası. Bu modellerden birini alabilirsiniz veya diğer seçenekleri için stok bekleyebilirsiniz, aceleniz yoksa.

Mad68 ve mad60'ın sarı/siyah renginin belirli Switch'li modellerinde stok mevcut şu anda. Görüntüsü hoşunuza gittiyse onlara bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 151065

Bu tarz farklı bir önerim yok açıkçası. Bu modellerden birini alabilirsiniz veya diğer seçenekleri için stok bekleyebilirsiniz, aceleniz yoksa.

Evet eksik yazmısım limited modelinde var bana RGB modeli lazım sanırım stok beklemek daha mantıklı.