Önden kasanın üstüne kadar yayılan delikli petekli tasarım, kasanın hava akışına yardımcı olurken, halihazırda benzersiz bir estetiğe tarz katar.
ROG Strix LC II 240 ARGB AIO yüksek performanslı CPU sıvı soğutmayı şık ve modern estetik görünümle birleştiriyor.
ROG Strix B850-A Gaming WiFi, AMD Ryzen™ 9000 serisi Masaüstü işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için tasarlandı. Ürünün gelişmiş güç tasarımı ve yapay zeka özellikleri üst düzey…
Normalde yaptığım kombinasyon buydu, nasıl oluyorsa 240mm sıvı soğutucunun bu kasaya uymadığını söylediler.
ASUS A21 PLUS, çeşitli AIO soğutuculara ve ekran kartlarına destek vererek PC toplama uzmanları için tasarlanan minimalist bir PC kasasıdır. Bunların yanı sıra sistemin akıcı şekilde çalışması için…
Sonra bu kasayı seçtirdiler ama buna da anakartın uymaması gerekiyor, ki sitede seçtirmiyordu. İlk aradıklarında telefonu ben açamadım, abim kasa değişimine olur demiş. Ben uyandığımda kasanın mATX olduğunu gördüm ve durumu bildirdim, teknik ekip bunu önerdiyse bir şey olmaz tarzı bir şey söylendi, olursa da arayacaklarmış.