Detaylar
Kim cevapladı?Senin yaptığını Çorumlu yapmaz Aubameyang.
Kabilesindeki akrabaları üstünden uçak geçince mızrak atıyor, Çorum'u beğenmiyor...
Havalimanı yok. Normal gelmemesi. Onun dışı gayet gelişmiş şehir 500K nüfusu var.
Çorum'u beğenmiyorlar ancak tam yaşanacak il. Park sorunu yok, sokaklar ve caddeler çok geniş, evler Ankara ve İstanbul'a göre kesinlikle daha iyi ve dümdüz il.
Eagles 49
Üstün
Çorum güzel yerdir arkadaşlar, bence uğramadan negatif yorumlar yapmayın. Ön yargı iyi değil. 2 sene önce uğradım şahsen. 
Amebeyoung İspanya'da böyle kaliteli leblebi bulamaz, tercihi ile başarılar kendisine. Kendisi kaliteden anlamıyormuş.
Amebeyoung İspanya'da böyle kaliteli leblebi bulamaz, tercihi ile başarılar kendisine. Kendisi kaliteden anlamıyormuş.
Artı olarak tavuk döner hâlâ 50-60 lira çarşının göbeğinde. Daha ne olsunÇorum'u beğenmiyorlar ancak tam yaşanacak il. Park sorunu yok, sokaklar ve caddeler çok geniş, evler Ankara ve İstanbul'a göre kesinlikle daha iyi ve dümdüz il.
Eyyy Aubameyang, sen kimsin ya?!
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 19
Üstün
- Makaleler
- 19
Aubameyang Çorum'un yaptığı senelik 3.5M€ maaşı ve 2 yıllık sözleşmeyi beğenmediği için transferden vazgeçti. Oyuncu İspanya'da oynamak istediği için Deportivo'ya imza attı.
Hayaller Çorum, yaşantı İspanya...
Ev adresini bulacağım hocam.Duruyoruz ya kardeşim aaa...
Karşıda satılık daire de var, tutardık Aubameyang'a.
Eki Görüntüle 265934
Ben taşınıyorum o zaman.Artı olarak tavuk döner hâlâ 50-60 lira çarşının göbeğinde. Daha ne olsun
Eyyy Aubameyang, sen kimsin ya?!