Audeze Maxwell 2 piyasanın en iyi oyuncu kulaklığı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    en iyi iyi
Bu 1. versiyon için hocam benim alacağım kulaklık maxwell 2. Aynı eq'lar iş görür mü?
İş görür ses kalitesi vs. olarak fark görmemişler yabancı incelemelerde. Yabancı incelemerde önerilen EQ ayarlarının hepsi çöp bence. The Odyofil on numara EQ önermiş. Huawei Freebuds Pro 5 incelmesi de vardı aynı elemanın.Freebuds için orada önerdiği EQ da efsane iş gördü.

Hocam peki bu kulaklık oyunlarda ve müzik dinlerken nasıl bir his veriyor ? baslar kulağını titretiyor mu ? ve mesela hikayeli oyunlarda sanki savaşın ortasında gibi hissediyor musun ? Nova pro wireless'den geçiş yapacam ve verdiğim paraya değsin istiyorum.

SS'te neodimyum magnetic sürücü var, maxwellde planar sürücü var. Bambaşka dünya ikisi

Önerdiğim videodaki EQ ile öyle bir titretiyor ki her zaman dinlediğin şarkıda kulağın ve çevresi gıdıklanırken gülümsüyorsun istemeden. Eleman on numara EQ yapmış, alt basları vurgularken midler ve tizler kaybolmadan yerinde duruyor. Kulağını yormayan baslı ve diğer seslerde de ayrıntılı bir hal alıyor önerdiği EQ ile. Oyunlarda Immersive adlı EQ tercih ederim ama.

Hocam çok saolun öncelikle. Kesin olarak bugün alıyorum ozaman. Bu arada attığınız videoda açıklamalar kısmında EQ dosyasının linki kırılmış ve indiremiyorum. Çok rica etsem sizdeki EQ ayarlarını atar mısınız ? Ben de aynı ayarları yapayim. Zahmet olmazsa size paylaşırsanız benimle çok sevinirim.

YouTube Music kullanıyorum YouTube Premium ile. Yerli şarkılardan ziyade yabancı şarkılardaki alt baslar çok değiştiriyor şarkının havasını bu kulaklık ile.

Bilgisayara geçince atarım birazdan.

Benim playlist:
Spor salonunda da bunları dinliyorum. Salonda haliyle Huawei Freebuds Pro 5 kullanıyorum. Evde Audeze Maxwell ile bu listeyi dinlerim.

Maxwell ile 256 kbps aac dinlenmez ya kulaklığın gerçek potansiyelinde henüz dinlememiş olabilirsin
Maxwell ile 256 kbps aac dinlenmez ya kulaklığın gerçek potansiyelinde henüz dinlememiş olabilirsin
Squid.wtf
Tidal kütüphanesi
Çok dinlediğin ve aşina olduğun bir şarkıyı 24bit flac formatında indirip denersen farkın çok büyük olduğunu hemen anlarsın

Son düzenleme:
Tidal kullanmıştım denemek için. Evet fark ediyor ama müzik kütüphane çok sınırlı. Telefonda Ldac'ı aktif etmeyi unutma. Iphone kullanıyorsan AAC ile devam tabi ki. Bu arada Dolby destekli oyunda Dolby aktif olması için Windows'ta 24 BIT 96 KHZ üzeri ses kalitesi seçme. Malesef Windows içinde Dolby 96 KHZ 24 BIT ile çalışmıyor. Discord vs. de sorun olabiliyor.

Tüketici olarak 24-bit'ten yukarısını fark etmek imkansıza yakın, o yüzden acımadan dolby açılabilir

The Odyofi'in önerdiği EQ:

Önerim bilgisayarda 24 BIT 48 KHZ seçmen. Dolby ve Discord sorunsuz çalışıyor. Tek kötü yanı mikrofon için EQ ayarı yok. Maxwell 2'de varsa bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…