Detaylar
Kim cevapladı?GPX 2, Nova Pro vs. olabilir. En iyisi sağlam bir DAC ile stüdyo kulaklığı kullanmak.
gpx2 kablolu yokGPX 2, Nova Pro vs. olabilir. En iyisi sağlam bir DAC ile stüdyo kulaklığı kullanmak.
Kablolu da kullanılıyor. Ondan dolayi demiştir belki.
sawyerford
Üstün
Ses dediğin olayın güncellikle pek ilgisi yok. 25 senelik bir Stüdyo kulaklığı Nova Pro'dan daha iyi olabilir. Ses alanında her yeni çıkan eskisinden daha iyi diye bir şey yok, kötü de olabiliyor.
Ses dediğin olayın güncellikle pek ilgisi yok. 25 senelik bir stüdyo kulaklığı Nova Pro'dan daha iyi olabilir. Ses alanında her yeni çıkan eskisinden daha iyi diye bir şey yok, kötü de olabiliyor.
HyperX Cloud serisini kötü diyenler var.
SF26
Üstün
Kablolu ve kablosuz şekilde kullanılabiliyor.
- Makaleler
- 23
Kulak içi olarak Thieaudio Valhalla. 2.000 dolar fiyatı var. Kulak üstü olarak referans kulaklık lazım. Sennheiser HE1 en iyisidir herhalde. Fiyatına baktım ve 59.000 dolarmış.
O kulaklığı gördüm. Çok merak ediyorum açıkçası 59.000 dolarlık ne sunuyor. Çok farklı bir boyut olabilir fakat bir kulaklık 59.000 dolarlık ne sunabilir onu merak ediyorum açıkçası.Kulak içi olarak Thieaudio Valhalla. 2.000 dolar fiyatı var. Kulak üstü olarak referans kulaklık lazım. Sennheiser HE1 en iyisidir herhalde. Fiyatına baktım ve 59.000 dolarmış.
SF26
Üstün
Odyofil adamlara sunuyordur çoğu şeyi. Bize değil.O kulaklığı gördüm. Çok merak ediyorum açıkçası 59.000 dolarlık ne sunuyor. Çok farklı bir boyut olabilir fakat bir kulaklık 59.000 dolarlık ne sunabilir onu merak ediyorum açıkçası.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-