THE KEROXEA 10

Üstün
Makaleler
21
Yer
Rockport City
POCO kamerası kötü derler normalde ama bence gayet güzel çekiyor arkadaşımın X6 Pro cihazı ile çektim.

Screenshot_2026-08-06-11-03-01-443_com.miui.gallery-edit.webp

Üstteki arkadaşın dediği gibi mantıklı bir poz ve doğru ışıkla benim Samsung A24 bile iyi çekiyor gibi görünüyor. Bir de hayatımda ilk kez görebileceğim ağaçtaki papağanı çekerken görmen lazım; asıl o zaman GG oluyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşın dediği gibi mantıklı bir poz ve doğru ışıkla benim Samsung A24 bile iyi çekiyor gibi görünüyor. Bir de hayatımda ilk kez görebileceğim ağaçtaki papağanı çekerken görmen lazım; asıl o zaman GG oluyor. :D
Ben önümden Ferrari LaFerrari geçerken telefon dondu kamera açılmadı çekemedim Ferrari'yi, direkt dedim ben bu telefon ile yapamam diye. POCO X8 Pro alıp ortalığı kasıp kavurmak istiyorum mis gibi olur :D

Bir de papağan diyince benim fotoğrafta papağan çıkmış sandım heyecanlandım :D

Ben önümden Ferrari LaFerrari geçerken telefon dkndu kamera açılmadı çekemedim Ferrari'yi, direkt dedim ben bu telefon ile yapamam diye. POCO X8 Pro alıp ortalığı kasıp kavurmak istiyorum mis gibi olur :D

Bir de papağan diyince benim fotoğrafta papağan çıkmış sandım heyecanlandım :D
Bende papağanları çekememiştim doğru düzgün. Lavuklar birde yeşil hem dümenden zoomlama ile uğraşırken hem kamufle oluyorlar. Lakin acaba neden POCO X8 Pro? Mesela Vivo X300 ve diğer modeller neden değil? Bende alacağımda fikir alayım :D

Güzel olmuş ama sahibine söyleyin yıkatsın arabayı.
Forza Horizon'a benzettim bir an fotoğrafı var ya sırf o yüzden 😂

Bende papağanları çekememiştim doğru düzgün. Lavuklar birde yeşil hem dümenden zoomlama ile uğraşırken hem kamufle oluyorlar. Lakin acaba neden POCO X8 Pro? Mesela Vivo X300 ve diğer modeller neden değil? Bende alacağımda fikir alayım :D

Forza Horizon'a benzettim bir an fotoğrafı var ya sırf o yüzden 😂
VIVO X300 bütçemi aşıyor hocam, benim bütçem 30-32 bin lira civarı. Hatta POCO X8 PRO'yu internetten 26-27 bine alabiliyorum gayet uygun fiyat.