MSI, Apple gibi markalar Çin'de ürün üretince kaliteli oluyor da Aula üretince kalitesiz mi oluyor? Markayı bilmiyorsanız direkt çin malı oluyor sanırım.iPhone'larda da yazar bu. Çin'de üretilen ürünleri önermiyorum demedim. Çin mallarını önermiyorum dedim. Arabasından plastik oyuncaklarına kadar rezil kalitede ürünlere sahipler. Almayın şu çöpleri.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
@Toby Fox, dandik Çin standartlarında üretilmesi gerekiyor. Örneğin zamanında Youtube'da incelediğim Cooler Master CK350 klavye vardı. Outemu Switch'li bir klavyeydi. Doğrudan CM'den aldığım bilgiye göre bu Switch'ler Cooler Master kalite standartlarından geçiriliyordu. Çin malı standartlarında fason üretilenlerden değildi.
BlackShadow
Yetkin
Hocam meraktan soruyorum hiç Aula klavye kullandınız mı?iPhone'larda da yazar bu. Çin'de üretilen ürünleri önermiyorum demedim. Çin mallarını önermiyorum dedim. Arabasından plastik oyuncaklarına kadar rezil kalitede ürünlere sahipler. Almayın şu çöpleri.
Switchinden tutun PCB'sine kadar Çin'de üretiliyor ama? Üretimi geçtim direkt PCB Çin malı? Switch Çin malı? Sizin için üzerinde "MSİ" yazınca muazzam kalitede oluyor herhalde. Switch, PCB, keycaps bilgilerini bilmeden üzerinde MSİ yazdığı için klavye önermeniz komik.Çin malı önermiyorum. Sorun yaşayan bir sürü insan var. MSI GK600 kullanıcısı olarak bunu önerebilirim.