Minimum sepet 670 diyor ve bir şey daha eklemem gerekiyor nasıl olur ya.
Evet sepet tutarlarını 670'e kitlediler. Geçenlerde 2 hesabımdan birinin 410, diğerinin ise 480 liraydı minimum sepet tutarı otomatik yükseldi. Ama klavyeyi o kadar beğendim ki diğer rengini bugün kredi+kupon ile birlikte bu fiyata aldım tabi sepet tutarını geçmek için yanına ürün ekliyorsun aldıktan sonra da onları iptal ediyorsun bu durumu ancak öyle aşabilirsin.

1731872771634.webp

İki tane ekle sonra ödeme aşamasında birisini çıkar. Vergileri ekleyince tek klavye zaten 900 civarı oluyor, vergi dahil 670'i geçtiğin için sorun olmaması lazım.
Ödeme aşamasında çıkarınca olmuyor. Ödedikten sonra iptal etmesi gerekiyor o aldığını.

Ödeme aşamasında çıkarınca olmuyor. Ödedikten sonra iptal etmesi gerekiyor o aldığını.

Nasıl yani? Ben tek klavye olarak satın almayı becerdim. Sizin dediğinizi doğru anladıysam iki ürün için para ödedikten sonra birisini iade yapması gerekiyor. Doğru muyum?

@GotfnX, dostum bir de arama kısmına şu kuponları deneyebilirsin: ACT695556, DPP3976, New user Free, discount Card 000.
Bende bazı arkadaşlardan gördüm bunları. Ne kadar faydalılar bilmiyorum, biraz göz gezdirin.

Ödeme tuşuna basınca hata alacaksınız.

Hocam kabul etti. Ödeme başarılı.

Nasıl yani? Ben tek klavye olarak satın almayı becerdim. Sizin dediğinizi doğru anladıysam iki ürün için para ödedikten sonra birisini iade yapması gerekiyor. Doğru muyum?

Hocam sepete gittim öde dedim adres falan girdim o sırada çıkardım ödedi 945TL gitti.

Evet.

Hocam kabul etti. Ödeme başarılı.
Hata vermesi gerekirdi. Şu an deniyorum ben ve hata alıyorum, hata almayan çok az gördüm, onlardan birisiniz. Normalde böyle demeli:

Silerken:
1731873158896.webp

Ödeme tuşuna basınca da:
1731873170737.webp