Başka kablo ile denedin mi?Klavyeyi kabloyla kullanıyorum. Bazen bir anda bilgisayarda USB çıkma sesi geliyor(ve geri geliyor) ve o an klavyede hangi tuşa bastıysam önce o tuş ya da tuşlar çalışmıyor, sonra o tuşa 2-3 saniye basılı tutmuşum gibi girdi veriyor bilgisayara. Böyle bir soruna denk gelen oldu mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Vipereyes
Başarılı
Bunu yazdığımdan beri sorun olmadı ek olarak USB portunu değiştirmiştim. Yazılımı sildikten sonra FN+ESC yapıp sıfırlamıştım klavyeyi.
SHERLOCKED
Başarılı
Bunu yazdığımdan beri sorun olmadı ek olarak USB portunu değiştirmiştim. Yazılımı sildikten sonra FN+ESC yapıp sıfırlamıştım klavyeyi.
Bu arada bende de işe yaradı gibi. Bayağıdır hata almıyorum. Az önce yerine aldığım Ajazz AK820 Pro geldi ama iade edeceğim galiba
Kablo sorunu ya da soket temassızlığı ile alakalı olabilir zaman zaman kabloyu oynattığında başına gelebilir.Bu arada bende de işe yaradı gibi. Bayağıdır hata almıyorum. Az önce yerine aldığım Ajazz AK820 Pro geldi ama iade edeceğim galiba![]()
SHERLOCKED
Başarılı
Yazılımı silince düzeldi. Aynı kabloyu kullanıyorum.Kablo sorunu ya da soket temassızlığı ile alakalı olabilir zaman zaman kabloyu oynattığında başına gelebilir.
Mesela kabloyu oynat ya da soketin oralar oynasın yine yapabilir.Yazılımı silince düzeldi. Aynı kabloyu kullanıyorum.
SHERLOCKED
Başarılı
Denerim birazdan.Mesela kabloyu oynat ya da soketin oralar oynasın yine yapabilir.
Vipereyes
Başarılı
Yazılımı silince düzeldi. Aynı kabloyu kullanıyorum.
Kullandığım en dandik yazılım maalesef aulaya ait.
Hocam konudan alakasız debounce time ayarini kaçta kullanıyorsunuz?
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
Kullandığım en dandik yazılım maalesef aulaya ait.
Hocam konudan alakasız debounce time ayarini kaçta kullanıyorsunuz?
Merhaba, cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Yazılımı sildiğim için bilmiyorum.
Ayrıca sorun tekrar başladı yazılım olmamasına rağmen.
Mesele kablo ya da sokette çünkü.Ayrıca sorun tekrar başladı yazılım olmamasına rağmen.