Yazılımını kullanmayı başarırsanız kombinasyon atayarak Print Screen tuşunun açığını kapayabilirsiniz ama bilemiyorum, ben doğru dürüst tuş ataması yapamadım. Numpad problemi kişiden kişiye değişir, hayatımda 1 kere bile elim oraya gitmediği için bilemiyorum.
Yazılımını kullanmayı başarırsanız kombinasyon atayarak print screen tuşunun açığını kapayabilirsiniz ama bilemiyorum, ben doğru dürüst tuş ataması yapamadım. Numpad problemi kişiden kişiye değişir, hayatımda 1 kere bile elim oraya gitmediği için bilemiyorum.
Öyle tabii ama fiyat farkı var, ekstra indirimler olmadan bile Ajazz'dan yaklaşık bi' 1000-1200 TL daha uygun oluyor Aula F75.
Temu ürünü olan Reaper'li F75 elime geçti, buna ekstra bir şey yazmam ama açık ara Graywood V3'ün hissinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ses olarak da aynı şekilde.
Bu arada yazılımına güncelleme mi geldi bilmiyorum ama baya iyi çalışıyor. Bi iCue falan beklemeyin tabi ama PgUp tuşu yerine Print Screen atadım çok kolay bir şekilde. Bir iki tane de makro ayarı yaptım %60 klavyeden geçtiğim için (Alt+F4 yerine Alt+FN+4 gibi).
Bulamayan olursa da yazılım linki: AULA Driver - Google Drive
Buradan Aula F75 three-mode'u indirmeniz gerek.