Aula F75 klavyesinde '@' işaretini yazamıyorum, klavye dili ve türünü değiştiremiyorum. Bu %65 klavye için özel bir dil ayarı var mı?
Aula F75'de de FN + F1,2,3... tuşlarına basmak lazım. Ne saçma bişey bu, nasıl "normal" klavye yaparız?FN+F5'e basıyorum sayfa yenilenmesi için bütün klavyelerde.
O klavye yüzde 75 değil mi zaten, ne gerek var ki ona?Aula F75'de de FN + F1,2,3... tuşlarına basmak lazım. Ne saçma bişey bu, nasıl "normal" klavye yaparız?
Ne alakası var? F1-12 tuşlarını olduğu gibi kullanmak istiyorum (FN'ye basmadan).O klavye yüzde 75 değil mi zaten, ne gerek var ki ona?
E tamam ben de onu diyorum, neden basmanız gerekiyor ki diye? Yüzde 75 klavyelerde ayrı F tuşları olduğu için bastığınızda çalışması gerekiyor. Konu açın bu durum hakkında.Ne alakası var? F1-12 tuşlarını olduğu gibi kullanmak istiyorum (FN'ye basmadan).
Ne alakası var? F1-12 tuşlarını olduğu gibi kullanmak istiyorum (FN'ye basmadan).
Mod değiştiği için çalışmıyormuş. Ufaktan iletişim sıkıntısı yaşadık sizle.E tamam ben de onu diyorum, neden basmanız gerekiyor ki diye? Yüzde 75 klavyelerde ayrı F tuşları olduğu için bastığınızda çalışması gerekiyor. Konu açın bu durum hakkında.
Teşekkürler bu sorunumu çözdü.