8bankai Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 Beğeniler 45 Bugün 03:28 #1 İkisi de hemen hemen aynı fiyattalar, çok FPS oyunu oynayan birisi değilim, genelde indie oyunlar oynuyorum. İkisinin de bildiğiniz bir kronik sorunu var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 04:26
İkisi de hemen hemen aynı fiyattalar, çok FPS oyunu oynayan birisi değilim, genelde indie oyunlar oynuyorum. İkisinin de bildiğiniz bir kronik sorunu var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
fortunee 97 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.274 Çözümler 5 Beğeniler 1.500 36 dakika önce #2 Bence ikisi de değil, Aula'nın manyetik klavyelerini ben beğenmiyorum. Gameraider k1he varken almazdım, veya Ajazz'ın alüminyum kasa alux modelleri. @8bankai çok fps oynayan biri değilsen manyetik almana gerek te yok, Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Bence ikisi de değil, Aula'nın manyetik klavyelerini ben beğenmiyorum. Gameraider k1he varken almazdım, veya Ajazz'ın alüminyum kasa alux modelleri. @8bankai çok fps oynayan biri değilsen manyetik almana gerek te yok, Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye