alitoprak55

Uzman
Selamlar, sınav haftasından 2 hafta önce klavyemi şarja taktım. Yaklaşık 1 1.5 aydır klavye şarjım hala %100. FN+b den bakıyorum kart göstergesi tamamen dolu. Ne yapacağım, bu neden azalmıyor? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sürede daha kullanmaya devam edin şarjı bitecek mi bakın.
Eğer şarjı uzun süre bitmiyorsa daha iyidir :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İşıkları açık değilse baya gidiyor şarjı bende de öyle. Sadece bastığım tuşun ışığı yanıyor o şekilde kullanıyorum ve neredeyse 1 hafta gidiyor ama ışıklar full açıkken 1 günde bitiyor hadi Max 1.5 gün

İşıkları açık değilse bayağı gidiyor şarjı bende de öyle. Sadece bastığım tuşun ışığı yanıyor o şekilde kullanıyorum ve neredeyse 1 hafta gidiyor ama ışıklar Full açıkken 1 günde bitiyor hadi Max 1.5 gün.

Farklı bir forumda ışıkları açık kullanıp 4 ay kullanan var mış. Rekoru kıracağım.

Eğer test etmek istiyorsan ışıkları açıp uzun süre kullan kaç günde bittiğini ve hatalı gösterip göstermediğini görmüş olursun.

Son düzenleme:
Selam, sınav haftasından 2 hafta önce klavyemi şarja taktım. Yaklaşık 1 1.5 aydır klavye şarjım hala %100. FN+bden bakıyorum kart göstergesi tamamen dolu. Ne yapacağım, bu neden azalmıyor? :D

Değil mi? Bende de öyle. Tabii ki RGB kapalıyken hiç yemiyor ama RGB açtığım an su gibi içiyor 2-3 gün gidiyor anca.