Aula F75 şarjı azalmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alitoprak55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 237
  • Etiketler Etiketler
    aula f75

alitoprak55

Uzman
Selamlar, sınav haftasından 2 hafta önce klavyemi şarja taktım. Yaklaşık 1 1.5 aydır klavye şarjım hala %100. FN+b den bakıyorum kart göstergesi tamamen dolu. Ne yapacağım, bu neden azalmıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sürede daha kullanmaya devam edin şarjı bitecek mi bakın.
Eğer şarjı uzun süre bitmiyorsa daha iyidir

Uzun sure 100 gosterip bir anda dusuyor.

İşıkları açık değilse baya gidiyor şarjı bende de öyle. Sadece bastığım tuşun ışığı yanıyor o şekilde kullanıyorum ve neredeyse 1 hafta gidiyor ama ışıklar full açıkken 1 günde bitiyor hadi Max 1.5 gün

Farklı bir forumda ışıkları açık kullanıp 4 ay kullanan var mış. Rekoru kıracağım.

Farklı bir forumda ışıkları açık kullanıp 4 ay kullanan var mış. Rekoru kıracağım.
4 saat olmasın o yav bende çok hızlı gitti demek ki. Kişiden kişiye değişiyor herhalde ama ışık yokken baya gidiyor bende de.

Adamı yalanlayamayacağım çünkü benim de 1,5 ayım şu an.

4 saat olmasın o yav bende çok hızlı gitti demek ki. Kişiden kişiye değişiyor herhalde ama ışık yokken bayağı gidiyor bende de.

Eğer test etmek istiyorsan ışıkları açıp uzun süre kullan kaç günde bittiğini ve hatalı gösterip göstermediğini görmüş olursun.

Son düzenleme:
Selam, sınav haftasından 2 hafta önce klavyemi şarja taktım. Yaklaşık 1 1.5 aydır klavye şarjım hala %100. FN+bden bakıyorum kart göstergesi tamamen dolu. Ne yapacağım, bu neden azalmıyor?

Değil mi? Bende de öyle. Tabii ki RGB kapalıyken hiç yemiyor ama RGB açtığım an su gibi içiyor 2-3 gün gidiyor anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…