Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dolarlaVSatmak

Çalışkan
Arkadaşlar klavyem aula F75. şimdi ben PUBG'de WoW başarımı için map buldum, AFK bırakacağım ve j tuşu yeniden dene kısmına atadım ama tuşun sürekli basması gerek. Bunu nasıl yapabilirim? Klavye arayüzünden pek bir şey anlamadım.

Çözüm
Arkadaşlar klavyem aula F75. şimdi ben PUBG'de WoW başarımı için map buldum, AFK bırakacağım ve j tuşu yeniden dene kısmına atadım ama tuşun sürekli basması gerek. Bunu nasıl yapabilirim? Klavye arayüzünden pek bir şey anlamadım.
Aula F75 klavye için sürekli tuşa basma makrosu atamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Aula Klavye Yazılımını İndirin ve Kurun:
- Aula'nın resmi web sitesinden klavye modelinize uygun yazılımı indirin ve yükleyin.

2. Yazılıma Giriş Yapın:
- Kurulumdan sonra uygulamayı açın ve klavyenizi tanıtan ekranı görüntüleyin.

3. Makro Oluşturma:
- Yazılımda "Makrolar" veya "Macro" sekmesine gidin.
- "Yeni Makro" veya benzeri bir seçeneği seçin.

4. Tuşa Basma Ayarları:
- Makro kaydetme ekranında, 'J' tuşuna basın.
- Ardından "Basılı Tut" veya "Sürekli Bas" seçeneğini bulun. (Hangi terimin kullanıldığı yazılıma bağlıdır).
- Süre tanımını ayarlayın. (Örneğin, "Sonsuz" veya "Tekrar Sayısı" ile 1000 gibi bir sayı girin).

5. Makroya Bir Tuş Atama:
- Oluşturduğunuz makroyu bir tuşa atayın. Bunu yapmak için makronun üzerine sağ tıklayıp atanacak tuşu seçin.

6. Kaydetme:
- Son olarak, yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve yazılımı kapatın.

7. Test Etme:
- Oyunu açın ve ayarladığınız tuşu deneyin. 'J' tuşuna basılı kalmalı ve istediğiniz süre boyunca bunları sürekli basıyor olmalıdır.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, klavye yazılımının güncellenmiş olup olmadığını kontrol edin veya farklı bir makro ayarı deneyin.
Aula F75 klavye için sürekli tuşa basma makrosu atamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Aula Klavye Yazılımını İndirin ve Kurun:
- Aula'nın resmi web sitesinden klavye modelinize uygun yazılımı indirin ve yükleyin.

2. Yazılıma Giriş Yapın:
- Kurulumdan sonra uygulamayı açın ve klavyenizi tanıtan ekranı görüntüleyin.

3. Makro Oluşturma:
- Yazılımda "Makrolar" veya "Macro" sekmesine gidin.
- "Yeni Makro" veya benzeri bir seçeneği seçin.

4. Tuşa Basma Ayarları:
- Makro kaydetme ekranında, 'J' tuşuna basın.
- Ardından "Basılı Tut" veya "Sürekli Bas" seçeneğini bulun. (Hangi terimin kullanıldığı yazılıma bağlıdır).
- Süre tanımını ayarlayın. (Örneğin, "Sonsuz" veya "Tekrar Sayısı" ile 1000 gibi bir sayı girin).

5. Makroya Bir Tuş Atama:
- Oluşturduğunuz makroyu bir tuşa atayın. Bunu yapmak için makronun üzerine sağ tıklayıp atanacak tuşu seçin.

6. Kaydetme:
- Son olarak, yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve yazılımı kapatın.

7. Test Etme:
- Oyunu açın ve ayarladığınız tuşu deneyin. 'J' tuşuna basılı kalmalı ve istediğiniz süre boyunca bunları sürekli basıyor olmalıdır.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, klavye yazılımının güncellenmiş olup olmadığını kontrol edin veya farklı bir makro ayarı deneyin.

Çözüm