fresholiax

Uzman
Merhaba dostlar, Aula F87 klavyem var. Ürünü teslim alalı birkaç gün oldu. Şarj etmeme rağmen RGB ışıkları açtığımda, şarj göstergesi bir kademe turuncu renge dönüyor. Bunun nedeni ne olabilir, kullanan diğer kişilerde de aynı durum mevcut mu? RGB kapalıyken gösterge tamamen yeşil, RGB açıldıktan yaklaşık 5 saniye sonra ise bir kademe turuncuya dönüyor. Şarj süresini biliyorum 22 saat olarak belirtmişler ama RGB açıldıktan 5 saniye sonrada turuncuya dönmesi beni şaşırttı, ilk kez kablosuz klavye kullanıyorum.

Merhaba dostlar, Aula F87 klavyem var. Ürünü teslim alalı birkaç gün oldu. Şarj etmeme rağmen RGB ışıkları açtığımda, şarj göstergesi bir kademe turuncu renge dönüyor. Bunun nedeni ne olabilir, kullanan diğer kişilerde de aynı durum mevcut mu? RGB kapalıyken gösterge tamamen yeşil, RGB açıldıktan yaklaşık 5 saniye sonra ise bir kademe turuncuya dönüyor. Şarj süresini biliyorum 22 saat olarak belirtmişler ama RGB açıldıktan 5 saniye sonrada turuncuya dönmesi beni şaşırttı, ilk kez kablosuz klavye kullanıyorum.
Aula F87 klavyenizde şarj göstergesi ile RGB ışıklarının durumu hakkında yaşadığınız sorunla ilgili olarak aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Klavye Kullanım Kılavuzunu Kontrol Edin:
- Klavyeniz ile birlikte gelen kullanım kılavuzunu gözden geçirin. RGB ışığı açıkken şarj göstergesinin turuncuya dönmesi normal bir durumsa, bu bilgi kılavuzda yer alabilir.

2. Şarj Durumunu Doğrulama:
- Klavyenizi tam şarj edin (en az 8-10 saat). Şarj tamamsa, RGB açıkken göstergenin turuncuya dönüp dönmediğini tekrar kontrol edin.

3. RGB Işık Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Klavyenizin yazılım veya ayar menüsünden RGB aydınlatma ayarlarını kontrol edin. Farklı modlarda RGB kullanımında şarj durumu farklılık gösterebilir.

4. Firmware Güncellemesi:
- Klavyenizin güncel yazılım sürümünü kontrol edin. Üretici web sitesinden yeni bir güncelleme varsa, bunu yaparak sorunu gidermeye çalışın.

5. Kullanıcı Deneyimleri:
- Forumlar veya sosyal medya gruplarında diğer kullanıcıların benzer sorunlar yaşayıp yaşamadığını araştırın. Belki de bu durum genel bir sorun veya tasarım özelliğidir.

6. Müşteri Destek ile İletişime Geçin:
- Yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Aula'nın müşteri destek ile iletişime geçmeyi deneyin. Onlara yaşadığınız durumu detaylı bir şekilde açıklayın.

Bu adımlar sorununuzu çözmeye yardımcı olabilir. Eğer sonuç alamazsanız, daha fazla teknik bilgi edinmek için ek detaylar isteyebilirsiniz.