Söylediğim gibi, Linux kullandığım için Windows üzerinde işler nasıl yürüyor bilmiyorum. Benim gönderdiğim linkte kullanım klavuzu var. Hangi kısayollar neyi ayarlıyor onları gösteriyor.Teknostorenin Türkçe driverı videosunda vardı o driveri indirdim. O sorun eder mi yoksa senin dediğini mi indireyim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bağlantıdaki siteden indirin.
Klavye aynı değil, ama Çin markaları benzer uygulamanın arayüzünü değiştirip kullanıyorlar. Işık simgelerini takip edin. Sonra seçeneklerden Static seçin.
Klavye aynı değil, ama Çin markaları benzer uygulamanın arayüzünü değiştirip kullanıyorlar. Işık simgelerini takip edin. Sonra seçeneklerden Static seçin.
Eneskaa
Uzman
Hocam hala kullanıyormusunun.Siparişi verdim. Teşekkürler.
Arkadaşlar klavyenin tuşları çok hassas, elim klavyenin üstünde dururken bazan biraz basınç uygulanınca yazmaya başlıyor. Bu normal mi?
Hocam hala kullanıyormusununAynı klavyeyi bugün aldım da sana soracaklarım var 1. Full kablolu kullansam bir sorun olur mu 2. yön tuşlarının üstünde ki RGB'yi ve yan taraflarda ki renkleri nasıl sabit renk yaparız driverdan tam nereden yani 3. driverı harici başka indirmem gereken bir şey var mıdır cevaplarsan çok sevirim şimdiden iyi günler.
Kullanmıyorum.Hocam hala kullanıyormusunun.
Hocam hala kullanıyormusunun
Eneskaa
Uzman
İyi değilmi
İyi de, hem tuşların çok hassas olması hem de daha önce kullandığım klavyelere göre yüksek olması sebebiyle artık kullanmıyorum.
wallywestr
Uzman
hocam switch sesleri red switch gibi sessiz mi yoksa blue switch gibi yüksek sesli mi?