3.000 TL bütçem var diye konu açmıştım dün, arkadaşlar şu klavyeyi önerdi. Sizce alınır mı? -leri ve + ları nelerdir? Güncel klavyem Ajazz AK680 ama 2'li basma ve hiç basmama sorunları yaşıyorum. Bu aulanın switchleri kaç gram? Red Switch 45 gramdır örneğin basış hissiyatı olarak.
Kaç ay götürür ve switchleri kaç pindir acaba?
TKL (tenkeyless), yani numpad kısmı yok. F87 Pro V4 klavyeyi 24 Aralık'tan beri kullanıyorum, çok memnunum ve tavsiye ederim. İçindeki Switch'ler 5 pinli, ancak klavye hem 3 pin hem de 5 pin destekliyor.
Edit: Yetkili satıcı teknostore oradan almanız daha iyi olacaktır.
TKL (tenkeyless), yani numpad kısmı yok. F87 Pro V4 klavyeyi 24 Aralık'tan beri kullanıyorum, çok memnunum ve tavsiye ederim. İçindeki Switch'ler 5 pinli, ancak klavye hem 3 pin hem de 5 pin destekliyor.
Edit: Yetkili satıcı teknostore oradan almanız daha iyi olacaktır.
Hocam benim şahsi fikrim günde 4-6 saat kullanıyorum ve 3 yılı rahat geçer.
Hocam ben Trendyol'dan aldım ama satıcı Teknostore'du aulanın resmi satıcısı teknostore ister Amazon'dan alın ister N11 satıcı teknostore olursa daha güzel olur.
Hocam anlatmak istediğim teknostore.com'dan almak zorunda değilsiniz attığım Amazon linkinden alın satıcı teknostore ama Amazon'un kullanıcı dostu politikaları sayesinde bir sorun yaşarsanız kolaylıkla çözülür.
Hocam anlatmak istediğim teknostore.comdan almak zorunda değilsiniz attığım Amazon linkinden alın satıcı teknostore ama Amazon'un kullanıcı dostu politikaları sayesinde bir sorun yaşarsanız kolaylıkla çözülür.
Evet hocam Amazon özellikle son dönemlerde aşırı bir kullanıcı dostluğu sergiliyor. O yüzden Amazon'dan almak istemiyorum bu kadar fazla destek bana fazla gelir ağır gelir.
Bu linkteki switchleri 26 Aralık tarihinde sipariş vermiştim, üstünden 1 hafta kadar süre geçince bir sabah uyanıp Amazon'u açtığımda switchlerimde "teslim edilemez" yazısı ile karşılaştım. Önce Amazon desteğe mesaj ile bağlandım, karşıma Sıla Nur isimli bir temsilci geldi, ürünün gelmemesinin sebebinin "gümrüğe takılması" olduğunu söyledi. Ben de "madem ürün gümrüğe takılacaktı, bana neden satıldı bu ürün? Neden 'adresinize gönderilebilir' ibaresi var? Ayrıca bu ürünün göndericisi Amazon değil mi? Nasıl gümrüğe takılabilir? Sorularını sordum...