deniz745

Uzman
3.000 TL bütçem var diye konu açmıştım dün, arkadaşlar şu klavyeyi önerdi. Sizce alınır mı? -leri ve + ları nelerdir? Güncel klavyem Ajazz AK680 ama 2'li basma ve hiç basmama sorunları yaşıyorum. Bu aulanın switchleri kaç gram? Red Switch 45 gramdır örneğin basış hissiyatı olarak.
Kaç ay götürür ve switchleri kaç pindir acaba?

Bu arada TKL ne demek?

TKL (tenkeyless), yani numpad kısmı yok. F87 Pro V4 klavyeyi 24 Aralık'tan beri kullanıyorum, çok memnunum ve tavsiye ederim. İçindeki Switch'ler 5 pinli, ancak klavye hem 3 pin hem de 5 pin destekliyor.

Edit: Yetkili satıcı teknostore oradan almanız daha iyi olacaktır.

Hocam benim şahsi fikrim günde 4-6 saat kullanıyorum ve 3 yılı rahat geçer.

Dosya Ekleri

• IMG_20260111_185228.webp
    IMG_20260111_185228.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
TKL (tenkeyless), yani numpad kısmı yok. F87 Pro V4 klavyeyi 24 Aralık'tan beri kullanıyorum, çok memnunum ve tavsiye ederim. İçindeki Switch'ler 5 pinli, ancak klavye hem 3 pin hem de 5 pin destekliyor.

Edit: Yetkili satıcı teknostore oradan almanız daha iyi olacaktır.

Hocam benim şahsi fikrim günde 4-6 saat kullanıyorum ve 3 yılı rahat geçer.

Teknostore güvenli mi? Amazon'dan da alsam N11'den de alsam o yolluyor zaten sanırsam.

Yine de kendi sitesinden değil de N11'den falan alayım bozuk kırık gelir ne olur ne olmaz. D

Hocam anlatmak istediğim teknostore.com'dan almak zorunda değilsiniz attığım Amazon linkinden alın satıcı teknostore ama Amazon'un kullanıcı dostu politikaları sayesinde bir sorun yaşarsanız kolaylıkla çözülür.

Hocam anlatmak istediğim teknostore.comdan almak zorunda değilsiniz attığım Amazon linkinden alın satıcı teknostore ama Amazon'un kullanıcı dostu politikaları sayesinde bir sorun yaşarsanız kolaylıkla çözülür.

Evet hocam Amazon özellikle son dönemlerde aşırı bir kullanıcı dostluğu sergiliyor. O yüzden Amazon'dan almak istemiyorum bu kadar fazla destek bana fazla gelir ağır gelir.