FPS, hikaye aklınıza gelecek çoğu oyun türünde oynadım. Bben bu klavyeyi 2400 lira iken aldım. 1900 lira gibi fiyata kaçırılmaz bana kalırsa. Tabii ki karar sizin ama aktif olarak da kullanıcısı olarak bu klavyeyi size öneririm. Yazılımı ile ekstra ayarlar yapabilirsiniz. Kutu içerğide oldukça iyi 1 adet keycaps sökücü 3 adet yedek Switch ve bir adet kablo ile geliyor. Hissiyatı çok çok iyi tavsiye ederim kısaca.
Klavyeye çok para harcamak istemiyorum açıkcası kablosuz olması güzel görünmesi beni cezbetti biraz. Asus veya Steelseries gibi markalara yüksek meblağlar veresim yok hiç.

Klavyeye çok para harcamak istemiyorum açıkçası kablosuz olması güzel görünmesi beni cezbetti biraz. ASUS veya SteelSeries gibi markalara yüksek meblağlar veresim yok hiç.

Kullanıcı olarak ben yorumumu yaptım. Ürünü önerdimde bundan sonrası size kalmış ama alın pişman olmazsınız.

F tuşları olmalı en azından :) %75 ve TKL bence de en iyisi.
Enes hocam selamlar, Ben de almanyadayım ve HE bir klavye arıyorum Mchose Jet 75 gozume kestirdim ancak whatgeek gibi yerleden onerebılecegın bır klavye var mı ? Aradıgım ozellıkler min %75 olacak ve HE özellikli olmalı. Kablosuz olursa iyi olur.

mavi switch mi?

Güzelmiş fiyat olarak aktif şekilde kullanıyorum gerçekten switch hissiyatı oldukça iyi. Kutu içerisinden 3 adet yedek Switch kablosu ve tuş sökücü çıkıyor. Alacaklara tavsiye ederim ben 2400 liraya almıştım çok iyi fiyat 1900 lira.
hocam switch sesi ne kadar yüksek? red switch gibi sessiz mi yoksa blue gibi sesli mi?

hayırlı olsun

Eki Görüntüle 191700

Alacak arkadaşlara öneririm klavye bu şekilde. Keycapsleri ben ekledim.
keycaps linki var mı hocam

Son düzenleme:
Mavi Switch mi?

Hocam Switch sesi ne kadar yüksek? Red Switch gibi sessiz mi yoksa blue gibi sesli mi?

Keycaps linki var mı hocam.

Sesler tok blue gıbı degıl sessız lınear Switch olması lazım. Temu üzerinden aldım keycapsleride şu an işim var hemen linki ekleyeceğim.

Mavi Switch mi?

Hocam Switch sesi ne kadar yüksek? Red Switch gibi sessiz mi yoksa blue gibi sesli mi?

Keycaps linki var mı hocam.

https://share.temu.com/PlhsP5uHd6B bu soldakı Tab'daki sayısız keycaps var Temu'ya girin keycaps yazın uygun fıyatlı cok cıkıyor
Mesela https://share.temu.com/EJLYswoOQ2B bu ful takım ışığı geçiriyor görüntüsüde muhteşem bunada bakabilirsin ama keycaps yazın orada tonla çıkacaktır.