Aula G7 Pro alınır mı?

Bütçe
2.500 TL

Er4nq

Uzman
Kulaklıktan çok anlamıyorum. Aula markasını daha önce duymadım, fiyatına göre bu özelliklerde rakibi yok gibi. İnternette de Türkçe olarak çok fazla bir inceleme yok. Alınır mı? Sıkıntı yaşamaktan korkuyorum, en fazla 2.5k bütçem var. Daha iyi bir seçenek var mı?

Amazon’da varv üstüne satıcı da Amazon. Kaldı ki bir sorun yaşarsan Amazon'dan daha iyi garanti veren yok, sıkıntı yaşasan bile satan firma sağlam ve evet; fiyatında özellik olarak çok iyi duran bir kulaklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11den alacağım indirimle 1750’ye geliyor orada zaten satıcıyla sıkıntım yok kulaklık markası sağlamsa

N11'den alacağım indirimle 1750'ye geliyor orada zaten satıcıyla sıkıntım yok kulaklık markası sağlamsa.

Markanın elimden 3 tane klavyesi geçti mouse da var elimde aulanın aulayı önceden olsa yargılardım ama adamlar artık iyi ürün üretiyor özellikle son dönemde çıkardıkları ekipmanlar hem çok fiyat performans hem de iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…