Kulaklıktan çok anlamıyorum. Aula markasını daha önce duymadım, fiyatına göre bu özelliklerde rakibi yok gibi. İnternette de Türkçe olarak çok fazla bir inceleme yok. Alınır mı? Sıkıntı yaşamaktan korkuyorum, en fazla 2.5k bütçem var. Daha iyi bir seçenek var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
johan liebert
Becerikli
Kulaklıktan çok anlamıyorum. Aula markasını daha önce duymadım, fiyatına göre bu özelliklerde rakibi yok gibi. İnternette de Türkçe olarak çok fazla bir inceleme yok. Alınır mı? Sıkıntı yaşamaktan korkuyorum, en fazla 2.5k bütçem var. Daha iyi bir seçenek var mı?
Amazon’da varv üstüne satıcı da Amazon. Kaldı ki bir sorun yaşarsan Amazon'dan daha iyi garanti veren yok, sıkıntı yaşasan bile satan firma sağlam ve evet; fiyatında özellik olarak çok iyi duran bir kulaklık.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Alınır.
N11den alacağım indirimle 1750’ye geliyor orada zaten satıcıyla sıkıntım yok kulaklık markası sağlamsaAmazon’da varv üstüne satıcı da Amazon. Kaldı ki bir sorun yaşarsan Amazon'dan daha iyi garanti veren yok, sıkıntı yaşasan bile satan firma sağlam ve evet; fiyatında özellik olarak çok iyi duran bir kulaklık.
johan liebert
Becerikli
N11'den alacağım indirimle 1750'ye geliyor orada zaten satıcıyla sıkıntım yok kulaklık markası sağlamsa.
Markanın elimden 3 tane klavyesi geçti mouse da var elimde aulanın aulayı önceden olsa yargılardım ama adamlar artık iyi ürün üretiyor özellikle son dönemde çıkardıkları ekipmanlar hem çok fiyat performans hem de iyi.
AKKO Verge S9 Ultra White Gaming Kulaklık
Profesyonel çift çekirdekli hi-fi DSP, hassas 3D konumlandırma özelliğine sahip sanal 7.1 surround ses sağlar.