Baktım ama bulamadım. Bileniniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?MagicWand
Gelişen
Sitesine baktım ama bulamadım. Aula klavyeler için yazılım var gibi duruyor ama farelere dair bir şey yok.
Aula sanırsam mouse için yazılım üretmiyor.
Aula sanırsam mouse için yazılım üretmiyor.
Mouse'u hiç beğenmedim. Skatezleri kötü, mousepad üzerinde mouse hiç kaygan değil. Elim yoruldu valla. Tuşların basması da sert. Kutusunu açarken biraz yırttım. Acaba iade alırlar mı?
Fiyatına göre kalitesizliği normal gibi. Harici satıcı olduğundan büyük ihtimalle kabul etmezler. Amazon falan olsaydı belki olabilirdi. N11 bu konularda güvenilecek bir site değil. N11 gibi yerlerden güvendiğim bir satıcı veya markanın ürününü alırdım.
Yeni ürün alma niyetin yoksa alışma dışında skatez alabilirsin.
Yeni ürün alma niyetin yoksa alışma dışında skatez alabilirsin.
Keşke kutuyu biraz dikkatli açsaydım, direkt daldım. Neyse 286 TL boşa gitti yine eski mouse'u kullanacağım.Fiyatına göre kalitesizliği normal gibi. Harici satıcı olduğundan büyük ihtimalle kabul etmezler. Amazon falan olsaydı belki olabilirdi. N11 bu konularda güvenilecek bir site değil. N11 gibi yerlerden güvendiğim bir satıcı veya markanın ürününü alırdım.
Sahibinden vb. piyasa fiyatının biraz altına satarak en azından zararı azaltabilirsiniz.Keşke kutuyu biraz dikkatli açsaydım, direkt daldım. Neyse 286 TL boşa gitti yine eski mouse'u kullanacağım.
Bugün yarın koyarım ilana. Teşekkürler hocam.Sahibinden vb. piyasa fiyatının biraz altına satarak en azından zararı azaltabilirsiniz.